Την Παρασκευή το φιλικό στο Περιστέρι

Την Παρασκευή το φιλικό στο Περιστέρι

Μάιος 07, 2010 - 07:24

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το φιλικό του Αστέρα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (7 μ.μ.), όπου ο Βαγγέλης Βλάχος θα δοκιμάσει τα νεαρά παιδιά της ομάδας, τα οποία θα πλαισιωθούν από κάποιους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Καρντόσο, Μαρσελάο που έφυγαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ενώ την ίδια στιγμή ο Μπαστία αντιμετωπίζει αυχενικό πρόβλημα και ο Έντερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Για το Σαββατοκύριακο, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες της ομάδας, ενώ τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι του Αστέρα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12 Μαΐου με την Ελλάς Ποντίων στην Τρίπολη (17.30), ενώ οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχίζονται μέχρι τις 17 Μαΐου.

Στο μεταξύ, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Αστέρα επισκέφτηκαν χθες το 1ο γυμνάσιο Τρίπολης και σήμερα το 2ο γυμνάσιο, ενώ αύριο το πρωί (11.30 π.μ.) θα επισκεφτούν το 3ο γυμνάσιο.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων τους στα παραπάνω γυμνάσια, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα μοιράζουν αναμνηστικά της ομάδας και υπογράφουν αυτόγραφα στους νεαρούς μαθητές.
Τέλος, την Κυριακή 9 Μαΐου από τις 11.00 π.μ. και μετά όλες οι ομάδες των τμημάτων υποδομής του Αστέρα, από την ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτες γεννημένους το 1995 μέχρι την ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτες γεννημένους το 2003, θα αντιμετωπίσουν στα βοηθητικά γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Αστέρα, τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕ Περιστερίου.

Ειδήσεις: