Τα δεκαράκια της ΑΕΚ έλαμψαν για ακόμα μια φορά

Τα δεκαράκια της ΑΕΚ έλαμψαν για ακόμα μια φορά

Απρίλιος 07, 2010 - 10:48

Σε ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο οργανωμένα τουρνουά που έγιναν ποτέ στην Πελοπόννησο και για ακόμη μια φορά έλαβε μέρος ο όμιλος τένις της ΑΕΚ. Την ίδια μέρα με την συμμετοχή και την μεγάλη διάκριση του Μπουγιούκου Χρήστου στην κατηγορία κάτω των 16 ετών στο Ναύπλιο με την κατάκτηση της 3ης θέσης το μέλλον του τμήματος αλλά και του αρκαδικού τένις έκανε για μια ακόμη φορά αισθητή την παρουσία του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Τα πιο μικρά παιδιά της ΑΕΚ, που φιλοδοξούν να πάρουν την σκυτάλη από τους ομολογουμένως επιτυχημένους συμπαίχτες τους στις άλλες κατηγορίες, έδωσαν τις πρώτες τους εξετάσεις και πέτυχαν να διακριθούν μέσα από αγώνες επιπέδου «juniors» τα οποία γίνονται σε πορτοκαλί και πράσινο γήπεδο (μικρότερων διαστάσεων από το κανονικό) και με soft μπάλες (μαλακές μπάλες). Η ομάδα της ΑΕΚ κατέβητε με 2ομάδες των 3 αθλητών μια για το πράσινο και μια για το πορτοκαλί γήπεδο:

Πράσινο γήπεδο:

Γρηγορίου Αναστάσης

Κανελλόπουλος Πέτρος και

Καραμάνος Θανάσης

Πορτοκαλί Γήπεδο

Κατσικερός Γιώργος

Κατσικερός Βαγγέλης και

Μήλης Θοδωρής

Οι προπονητές του ομίλου τα παιδιά και οι γονείς των αθλητών μετά το τέλος των αγώνων ήταν πολύ χαρούμενοι τόσο για τις επιδόσεις των παιδιών όσο και για το κλίμα που αρχίζει και αναπτύσσετε μεταξύ των παιδιών αφού η αξιοζήλευτη ομαδικότητα των παιδιών είναι αυτό που χαρακτηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τους αθλητές του τμήματος τένις της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους από τους διοργανωτές !!!! (www.tennisaek.com)

Ειδήσεις: