Συνέχεια στην κόντρα Ρέππα - Παπακωνσταντίνου

Συνέχεια στην κόντρα Ρέππα - Παπακωνσταντίνου

Ιούλιος 06, 2010 - 10:44

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο κτίριο της γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης, διαφώνησε με όσους στρέφονται αυτή την περίοδο κατά των εργαζομένων και των συνταξιούχων, λέγοντας ότι αυτός δεν πρόκειται να «κουνήσει το δάχτυλό του» στους εργαζόμενους.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις Ρέππα:

«Δεν θέλω να κουνάμε το δάχτυλο στους εργαζόμενους, γιατί θα μας κουνήσουν κι αυτοί τα πέντε δάχτυλα -ξέρετε πώς- κάποια στιγμή»!

«Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ υψηλά εισοδήματα που πρέπει να συνεισφέρουν στο δημόσιο ταμείο, κι αυτό πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικά».

«Δεν είμαστε μια οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση. Είμαστε η κυβέρνηση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Στην πολιτική μας ενσωματώνουμε τις προβλέψεις και τις ρυθμίσεις του μνημονίου βεβαίως, αλλά ενσωματώνουμε και τις αρχές της δικής μας πολιτικής. Γιατί η Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ και οι αρχές μας υπήρχαν πριν από το μνημόνιο και θα υπάρχουν και μετά από το μνημόνιο, κι αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει».
«Αν ακολουθήσεις σε αυτή τη φάση θέματα κοινωνικής πολιτικής θα έχεις κάνει ένα λάθος. Υπονομεύεις στο σύνολό του το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. Και αν δεν έχει αύριο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, δεν θα έχει και κοινωνική πολιτική».

Για την κόντρα αυτή αναφερθήκαμε και μέσα στο ΣΚ που πέρασε στο άρθρο:
http://www.arcadiaportal.gr/node/6028

Ειδήσεις: 
Tags: