Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το πρωί στην Τρίπολη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το πρωί στην Τρίπολη

Ιούλιος 06, 2010 - 12:19

Το νέο αντι-ασφαλιστικό Νομοσχέδιο στο οποίο έχουν ενταχθεί και οι ρυθμίσεις για τα εργασιακά αποτελεί την πιο επιθετική και άγρια πολιτική απέναντι στον κόσμο της εργασίας σε ολόκληρη την μεταπολεμική περίοδο.

Η κυβέρνηση υλοποιώντας τις εντολές Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε. οδηγεί τους εργαζόμενους σε ολοκαύτωμα.

Τα εργατικά δικαιώματα, ολόκληρο σχεδόν το εργατικό δίκαιο που χτίστηκε με θυσίες και αίμα σχεδόν έναν αιώνα τώρα, κυριολεκτικά διαγράφεται μέσα στις σελίδες του Νομοσχεδίου.

Την ίδια ώρα πετσοκόβονται οι συντάξεις και γίνονται επίδομα φτώχειας για έναν ολόκληρο κόσμο που έχει εργαστεί σκληρά, που έχει ιδρώσει και δεν έχει κλέψει και που έχει πληρώσει για δεκαετίες.

Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού μας να πουν ΟΧΙ σε ένα Νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα.

Τους καλούμε να συμπεριφερθούν ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του Δ.Ν.Τ.

Ο ελληνικός λαός θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα. Η ευθύνη είναι στον καθένα χωριστά.

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010 καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους, τις γυναίκες σε συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Πετρινού (μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο) και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε διάβημα στα γραφεία των Βουλευτών.

Επιτροπή Πρωτοβουλίας Εργαζομένων και πολιτών