Στη Θεσσαλονίκη ο Αρκαδικός

Στη Θεσσαλονίκη ο Αρκαδικός

Δεκέμβριος 18, 2009 - 20:03

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Αρκαδικός, ο οποίος προπονήθηκε το απόγευμα σε κλειστό γυμναστήριο της περιοχής ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή.
Η νίκη επί της Νήαρ Ήστ έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των παικτών για κάτι καλό στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, η ψυχολογία είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό και το ηθικό ακμαιότατο.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για τον αγώνα με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ηρακλή, εκτός βέβαια του τραυματισμού του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς, που έχει ξεκινήσει ήδη τη θεραπεία του για να επιστρέψει το νωρίτερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Στόχος του Αρκαδικού σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι είναι να δείξει σε όλους πώς δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και παραμένει αήττητος μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Ο Ηρακλής έχει στην τεχνική ηγεσία τον έμπειρο Λευτέρη Κακιούση και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παικτών στην Α2 κατηγορία όπως είναι οι: Κάστλ, Πέτροβιτς, Λαμπρόπουλος, Δέσπος, Λάππας, Καραποστόλου, Κέκελης, Τσαμάτος και Μπούτσι.

Ειδήσεις: