Στην τελική ευθεία για Καβάλα - Εντυπωσιάζουν οι νέοι Κ-17

Στην τελική ευθεία για Καβάλα - Εντυπωσιάζουν οι νέοι Κ-17

Αύγουστος 28, 2009 - 11:52

Δύο ημέρες απέμειναν για την πρώτη εκτός έδρας αποστολή του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και όλοι στον Αστέρα σκέφτονται τον αγώνα στην Καβάλα, καθώς η προετοιμασία της ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και τακτική στο γήπεδο, ενώ τα ευχάριστα νέα ήταν ότι οι Λουκάς Βίλτσες, Στάθης Ρόκας, Αντώνης Λαδάκης ακολούθησαν κανονικά όλο το πρόγραμμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε και σήμερα ο Ζεάν Κάρλος. Ο Βαγγέλης Καούνος ήταν αυτός που δεν προπονήθηκε σήμερα κάνοντας θεραπεία.

Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί (09.00 π.μ.), ενώ αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο Αργεντινός τεχνικός Μάριο Γκόμες θα ανακοινώσει την αποστολή για Καβάλα.

Εντυπωσιακό 5-2 από την Κ17

Η εφηβική ομάδα (Κ17) του Αστέρα συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας κέρδισε στο ανακαινισμένο γήπεδο της Μελιγού την ανδρική ομάδα του Ερμή με το εντυπωσιακό 5-2.

Τα πέντε τέρματα του Αστέρα σε αυτό το παιχνίδι σημείωσαν οι: Γκαιδατζής (40’), Μπέλτσος (50’), Χαρμπαλής (55’), Κυριακάκος (65’), Μπέμπης (70’). Ο Ερμής προηγήθηκε 0-1 στην αρχή του παιχνιδιού και μείωσε στο φινάλε της αναμέτρησης σε 5-2.

Η εφηβική ομάδα του Αστέρα στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα (πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου) θα δώσει ακόμα τρία φιλικά παιχνίδια.

Το Σάββατο παίζει στην Αθήνα με την Χαραυγή, ενώ για τη συνέχεια έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας με τον Πανθυρεατικό και την Σπάρτη.

29-8-2009: Χαραυγή-Αστέρας (5.30 μ.μ.)
2-9-2009: Πανθυρεατικός-Αστέρας (6.00 μ.μ.)
6-9-2009: Σπάρτη-Αστέρας (5.30 μ.μ.)

Τέλος, κλήθηκαν για προπονήσεις με την εθνική παίδων δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Ο λόγος για τους Κώστα Κλαπή, Αλέξανδρο Κυριακάκο (1994 γεννηθέντες)

Ειδήσεις: