Σήμερα η πρώτη προπόνηση

Σήμερα η πρώτη προπόνηση

Ιούνιος 30, 2010 - 10:33

Οι διακοπές έλαβαν τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, που από χθες άρχισαν να καταφτάνουν στην Τρίπολη, όπου τους περίμεναν σήμερα το πρωί οι καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις και η έναρξη προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Σήμερα το πρωί (08.00 π.μ.) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση, ενώ το απόγευμα (7 μ.μ.) θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο.

Οι προπονήσεις από αύριο θα είναι διπλές (πρωί-απόγευμα), ενώ το Σάββατο θα γίνει μία και την Κυριακή θα δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Από την προσεχή Δευτέρα και μέχρι το Σάββατο θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις στο γήπεδο του Αστέρα, ενώ από τις 12 έως τις 24 Ιουλίου η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας μετακομίζοντας στο Κάψια.

Σε εκείνο το διάστημα, οι πρωινές προπονήσεις που θα περιλαμβάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης θα γίνονται σε διάφορες περιοχές του Μαινάλου, ενώ οι απογευματινές προπονήσεις που θα περιλαμβάνουν ασκήσεις με μπάλα και τακτική θα γίνονται στο γήπεδο του Αστέρα.

Στον Αστέρα ο Φορτούνης

Παίκτης του Αστέρα θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο 18χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Κώστας Φορτούνης από τα Τρίκαλα.

Ο Φορτούνης γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1992 και θεωρείται ένα από τα μεγάλα και ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας μάλιστα φέτος και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής νέων.

Ο Φορτούνης που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Δήμητρα Τρικάλων, με την οποία αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα την περίοδο 2008-2009, ενώ την σαιζόν 2009-2010 έπαιξε στην Γ’ Εθνική κατηγορία με τα Τρίκαλα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: