Προσπάθεια στο φινάλε για την επίτευξη του κοινού στόχου…

Προσπάθεια στο φινάλε για την επίτευξη του κοινού στόχου…

Μάιος 14, 2009 - 15:35

«Θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε στο κυνήγι της ανόδου. Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς και από υπολογισμούς που κάναμε η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι δύσκολη για αυτό προσπαθούμε τουλάχιστον για την τέταρτη που και αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει στην Α2. Έτσι ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το 2/2. Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια από δικά μας λάθη. Έχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια εκεί που προηγούμαστε του σκορ μόλις ο αντίπαλος μας πλησιάσει, να «πέφτουν οι κουρτίνες» και χάνουμε το παιχνίδι».
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι για τον ΟΦΗ σύμφωνα με υπολογισμούς ακόμη και με δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο ματς είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάληψη ακόμη και της τέταρτης θέσης.

Ξεχωριστά κάθε παιχνίδι…
Στην Καλλιθέα οι παίκτες και οι άνθρωπου του συλλόγου φαίνεται ότι βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά, αφού γι’ αυτούς σημασία αυτή τη στιγμή έχει η αναμέτρηση με την Κομοτηνή στην έδρα τους και όχι το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αρκαδικό. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Πάρη Μάρτζου στο basketblog όπου αναφέρει τα εξής: «Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα κριθεί η άνοδος, αλλά θα είναι λάθος να κοιτάξουμε μακριά. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το ματς με τη Κομοτηνή και δεν κοιτάζουμε ούτε τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια, ούτε πολύ περισσότερο τι θα κάνουμε τη τελευταία αγωνιστική με τον Αρκαδικό. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και αυτό θα κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό που πρώτιστα μας ενδιαφέρει είναι να νικήσουμε τη Κυριακή κι ακολούθως θα έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε τα υπόλοιπα».
Ενώ για το ματς της Κυριακής με την Κομοτηνή πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα που "χτυπάει" όλους τους αγώνες. Εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να κάνουμε από το πρώτο λεπτό αυτά που θα μας δείξει ο προπονητής, ώστε να μην επιτρέψουμε στη Κομοτηνή να επιβάλλει το ρυθμό της».

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: