Ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου στην 6η Περιφερειακή Έκθεση

Ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου στην 6η Περιφερειακή Έκθεση

Ιούνιος 11, 2010 - 14:04

Επίσκεψη συμβολικού χαρακτήρα, προς τιμή των επιχειρήσεων της περιοχής πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου, επικεφαλής υπουργικού κλιμακίου και βουλευτών Αρκαδίας κατά τη δεύτερη ημέρα της λειτουργίας της 6ης Περιφερειακής Έκθεσης «Αρκαδικό Πανόραμα».

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του «Αρκαδικού Πανοράματος» που Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέπτεται την έκθεση, γεγονός που αντανακλά την αυξανόμενη βαρύτητά της στην περιφερειακή σκηνή.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας κατέφθασε στο χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης στη ΒΙΠΕ, στις 5 το απόγευμα και έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπουντρούκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, το Νομάρχη Αρκαδίας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Αλέξανδρο Κοτσιάνη.

Ο κ. Παπανδρέου αφού χαιρέτησε όσους τον υποδέχτηκαν επισκέφτηκε τα περίπτερα δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σε δηλώσεις του στάθηκε στην αξία που έχει η Περιφερειακή Έκθεση για τους επαγγελματίες και για την οικονομία της χώρας γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον κ. Μπουντρούκα, ενημερώθηκε για τις ενέργειες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και την πορεία της έκθεσης, η οποία παρά τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Η περιοδεία στην Αρκαδία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του στο Λεβίδι.