Ο Αστέρας παρουσίασε τον Βαγγέλη Βλάχο

Ο Αστέρας παρουσίασε τον Βαγγέλη Βλάχο

Οκτώβριος 27, 2009 - 11:29

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου το νέο προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Βλάχο.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος ήταν αυτός που καλωσόρισε τον Έλληνα τεχνικό στην «οικογένεια του Αστέρα» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Μέσα στους βασικούς στόχους που έχουμε ως διοίκηση είναι να έχουμε ένα προπονητικό τιμ, το οποίο να μείνει πολύ καιρό στην ομάδα, όπως και όλα τα τμήματα που στελεχώνονται από ανθρώπους για πολλά χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον μέχρι πρότινος προπονητή μας, που έβαλε το δικό του λιθαράκι στον Αστέρα, έδωσε και πήρε, όμως τα πράγματα ήρθαν έτσι και στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η καινούργια μας επιλογή, ο Βαγγέλης Βλάχος θα μας οδηγήσει στον δρόμο που έχουμε χαράξει. Ελπίζουμε, πιστεύουμε και ευχόμαστε να μείνει πολύ καιρό στον Αστέρα. Του εύχομαι καλή επιτυχία, μακροημέρευση και ότι καλύτερο»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Βλάχος ο οποίος με την σειρά του δήλωσε «Θέλω να πω καλή επιτυχία και καλή τύχη στον προηγούμενο προπονητή, όπου και αν πάει. Θα σας πω αυτό που αισθάνομαι και που είπα στους ανθρώπους της διοίκησης.

Ο Αστέρας ήταν η μοναδική επιλογή που είχα στο μυαλό μου για να συνεχίσω την προπονητική μου καριέρα. Είχα πάρει απόφαση πριν δύο χρόνια να σταματήσω από το ποδόσφαιρο. Είχα φύγει από τη δημοσιότητα επίτηδες. Έλεγα όχι σε προτάσεις με πόνο καρδιάς, γιατί ξέρετε πόσο αγαπάω το ποδόσφαιρο.

Αυτό που έγινε με τον Αστέρα ήταν δώρο Θεού για μένα. Αν δεν πετύχω στον Αστέρα, σας δίνω το δικαίωμα μετά να μου πείτε ότι είπα ψέματα. Δεν θα ξανασχοληθώ πάλι με το ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν και νιώθω χαρά, αγωνία και άγχος ταυτόχρονα, γιατί είναι σα να ξεκινάω πάλι από την αρχή.

Ο Αστέρας είναι το βήμα για να μείνω στο ποδόσφαιρο, σε αυτό που αγάπησα πολύ. Αυτό που έζησα τις δύο μέρες στην Τρίπολη είναι μοναδικό. Βλέποντας αυτή την κατάσταση στον Αστέρα, εύχομαι όλες οι ομάδες στην Ελλάδα να μπορούν να αποκτήσουν τα εχέγγυα εκείνα που έχει σήμερα ο Αστέρας. Τους συγχαίρω για την προσπάθεια που κάνουν και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Η ομάδα είναι μία καλή ομάδα όπως ήταν από τότε που ξεκίνησε, βάζοντας λιθαράκι-λιθαράκι μέχρι να φτάσει στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα. Πρέπει να προσπαθεί συνέχεια. Δεν θα είναι εύκολη χρονιά. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με καλούς παίκτες, αλλά ο Αστέρας με αυτά που διαθέτει μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θέλει υπομονή από όλους. Εγώ δεν έχω υπομονή, γιατί πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και θέλω να γίνονται όλα γρήγορα.

Ζητάω από τον κόσμο συμπαράσταση και βοήθεια προς την ομάδα, προς τους παίκτες, γιατί αυτό που θα ζήσετε όπως το οραματίζομαι εγώ, θα είναι εξαιρετικό για την περιοχή της Τρίπολη. Βοηθήστε με όλη σας τη ψυχή αυτούς τους ανθρώπους και την προσπάθεια που κάνουν»

Ειδήσεις: