Ο Αρκαδικός (οριστικά) στην Α2 !!!

Ο Αρκαδικός (οριστικά) στην Α2 !!!

Σεπτέμβριος 23, 2009 - 21:07

Η χθεσινή εορταστική ημερομηνία με τη συμπλήρωση 188 χρόνων από την Άλωση της Τριπολιτσάς έφερε γούρι φαίνεται στην ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού, καθώς το θέμα της ανόδου θεωρείται λήξαν και θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2009-2010!

Είναι οριστικό και αμετάκλητο, δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, καμία αμφισβήτηση και οι παράγοντες του Αρκαδικού έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζονται για την πρώτη τους και ιστορική συμμετοχή, στην Α2 κατηγορία.

Όλα αυτά έγιναν χθες επίσημα, όταν η ΑΕΛ απέστειλε έγγραφο προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, όπου της γνωρίζει ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στην Α2 κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ, την οποία υπογράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος, Εμμανουήλ Λελούδας, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί κύριοι,

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της επικείμενης συγχώνευσης διά απορροφήσεως της ΑΕΛ-1964 ΓΣ ΚΑΕ από την ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΕ, η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει, τόσο στους αγώνες Κυπέλλου 2009-2010, όσο και στο πρωτάθλημα της Α2 περιόδου 2009-2010.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες»

Ο Αρκαδικός λοιπόν που τερμάτισε στην 4η θέση της Β’ Εθνικής στο περσινό πρωτάθλημα, είναι ο πρώτος επιλαχών για να καλυφθεί το κενό στην Α2 κατηγορία και θα πρέπει να ξεκινήσει τις δικές του προετοιμασίες για το ντεμπούτο του στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο Αρκαδικός εν όψει της Α2 κατηγορίας.

Ειδήσεις: