Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ηρακλή - Αλλαγή ημέρας στον αγώνα γυναικών

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ηρακλή - Αλλαγή ημέρας στον αγώνα γυναικών

Δεκέμβριος 16, 2009 - 23:29

Η νίκη επί της Νήαρ Ήστ, αλλά και το βεβαρημένο πρόγραμμα που είχε ο Αρκαδικός με τρία παιχνίδια πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα, ανάγκασε τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σμυρνιώτη να δώσει δύο μέρες ρεπό (Κυριακή, Δευτέρα).

Η επιστροφή της ομάδας για προπόνηση και παράλληλα η έναρξη προετοιμασίας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη ήταν την Τρίτη, όπου απουσίαζε δικαιολογημένα ο Σωκράτης Μαναβόπουλος, που από την Τετάρτη μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης ζήτησε από τους παίκτες του να κατεβάσουν τους τόνους μετά τη μεγάλη νίκη επί της Νήαρ Ήστ και να συγκεντρωθούν όλοι 100% στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Ιβανόφειο με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αήττητο μέχρι σήμερα Ηρακλή.

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και μετά από κοινή συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας γυναικών μεταξύ της Αμιλλας και του Αρκαδικού θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου αντί της προγραμματισμένης 20/12 και ώρα 4.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

- Στον αγώνα της πρεμιέρας η γυναικεία ομάδα του Αρκαδικού ηττήθηκε 42-52 από τον Πολύβιο Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: