Ξεκίνησε η προετοιμασία για Εργοτέλη-Λειτουργία παιδικής-νεανικής κερκίδας

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Εργοτέλη-Λειτουργία παιδικής-νεανικής κερκίδας

Σεπτέμβριος 30, 2009 - 20:04

Η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη την προσεχή Δευτέρα πλέον ενδιαφέρει τον Αστέρα και εκεί είναι στραμμένο το μυαλό, αλλά και η προσοχή όλων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και κάτω από αυτή τη λογική ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη.

Μετά τις δύο ημέρες ρεπό που έδωσε στους παίκτες του, ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας Μάριο Γκόμες τους είδε όλους στην προπόνηση να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αστέρας εν όψει του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη είναι οι απουσίες των Οράσιο Καρντόσο, Ίσραελ Νταμόντε, που συνεχίζουν τις θεραπείες τους, ενώ ο Ζεάν Κάρλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε, ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο πρώτο μέρος και ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια «6 εναντίον 6» και «7 εναντίον 7» στο γήπεδο. Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα (5 μ.μ.).

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι η Παιδική - Νεανική κερκίδας θα συνεχίσει να λειτουργεί για όλη την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Η κερκίδα αυτή θα λειτουργήσει στην Θύρα 2 Τμήμα Α του γηπέδου.
Δικαίωμα δωρεάν εισόδου έχουν παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.
Νεαροί φίλαθλοι από 12 έως 18 ετών έχουν δικαίωμα έκδοσης εισιτηρίου με τιμή 5€.

Στην ίδια τιμή (5€) και στο ίδιο τμήμα (Θύρα 2-Τμήμα Α) θα εκδίδονται Φοιτητικά – Στρατιωτικά εισιτήρια με επίδειξη του φοιτητικού πάσο ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα, τόσο για την αγορά του εισιτηρίου όσο και για την είσοδο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Επισημαίνεται ότι το δικαίωμα δωρεάν εισόδου για το παιδιά έως 12 ετών και το Νεανικό «Φοιτητικό-Στρατιωτικό» εισιτήριο ισχύει εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στην Θύρα 2 Τμήμα Α του γηπέδου.

Η είσοδος των νεαρών κατόχων αυτών των εισιτηρίων θα γίνεται από συγκεκριμένο τουρνικέ της Θύρας 2 με την ειδική σήμανση «ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ».

Τρίτο καλύτερο γκολ του Μπαστία

Η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, με το γκολ του Αντριάν Μπαστία να ψηφίζεται το τρίτο ομορφότερο της αγωνιστικής.

Καλύτερο γκολ αναδείχθηκε αυτό του Σεμπάστιαν Αμπρέου του Αρη και δεύτερο αυτό που σημείωσε ο Σέρχιο Λεάλ του Εργοτέλη. Οι ψηφοφορίες γίνονται μέσω SMS στο 54454 με κωδικούς MVP και ΓΚΟΛ αντίστοιχα στις δυο κατηγορίες.

Τα υποψήφια γκολ επιλέγει και αξιολογεί επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Superleague, του ΠΣΑΠ και της NOVA και τα ονόματα των σκόρερ ανακοινώνονται από την τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής, μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ο διαγωνισμός αρχίζει το βράδυ της Κυριακής και λήγει στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας.

Ειδήσεις: