Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας - Ο Αρκαδικός στο τουρνουά του Αργους

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας - Ο Αρκαδικός στο τουρνουά του Αργους

Σεπτέμβριος 30, 2009 - 19:58

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας του Αρκαδικού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Οι κάρτες διαρκείας θα χωρίζονται φέτος σε τρεις κατηγορίες και θα έχουν αντίστοιχες τιμές:
- Οι θέσεις της κάτω κερκίδας του κλειστού γυμναστηρίου, δίπλα στον αγωνιστικό χώρο κοστολογούνται 100 ευρώ και θα είναι αριθμημένες.
- Οι θέσεις της επάνω κερκίδας κοστολογούνται 70 ευρώ και δεν θα είναι αριθμημένες
- Οι θέσεις στην μικρή κερκίδα πίσω από την μπασκέτα κοστολογούνται 30 ευρώ

Τρεις ανόδους σε τέσσερα χρόνια

Με δεδομένο ότι μόνο ο Απόλλων Πατρών και η Ολυμπιάδα Πατρών έχουν αγωνιστεί κατά το πρόσφατο παρελθόν στην Α1 κατηγορία, η άνοδος και η παρουσία του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία είναι η αμέσως μεγαλύτερη επιτυχία του μπάσκετ στην Πελοπόννησο.

Αυτή τη στιγμή, Αρκαδικός και Ολυμπιάδα Πατρών θεωρούνται οι κορυφαίες ομάδες μπάσκετ στην Πελοπόννησο, αφού όπως όλα δείχνουν ο Απόλλων Πατρών θα αγωνίζεται (τελικά) στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Ο Αρκαδικός, με την τρίτη του άνοδο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κάνει ένα μεγάλο ρεκόρ για ομάδα της επαρχίας καθώς σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Την στιγμή που εξελίσσεται η μεταγραφολογία με τους δύο κοινοτικούς παίκτες (έναν περιφερειακό και ένα ψηλό), η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρέξιμο το πρωί, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα και πολύ τακτική στο γήπεδο από τον Γιάννη Σμυρνιώτη.

Ο προπονητής του Αρκαδικού θα έχει πάντως την ευκαιρία να βγάλει περισσότερα και σαφώς πιο χρήσιμα συμπεράσματα στο τουρνουά του Αργους (Παρασκευή και Σάββατο), όπου ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει την πρώτη μέρα τον Άλιμο και τη δεύτερη το Πέραμα, που θα είναι ένας από τους αντιπάλους του στην Α2 κατηγορία.

Το πρόγραμμα αγώνων στο τουρνουά του Αργους έχει ως εξής:
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου
17.00 Αρκαδικός-Αλιμος
19.00 ΑΕΚ Αργους-Πέραμα

Σάββατο 3 Οκτωβρίου
18.00 Αρκαδικός-Πέραμα
20.00 ΑΕΚ Αργους-Αλιμος

Ειδήσεις: