Μπήκε κανονικά στην προπόνηση ο Ζεάν Κάρλος

Μπήκε κανονικά στην προπόνηση ο Ζεάν Κάρλος

Σεπτέμβριος 02, 2009 - 20:54

Κανονικά υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ζεάν Κάρλος, αφού μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και δείχνει μάλιστα ιδιαίτερη διάθεση για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Την ίδια στιγμή, ο Λιονέλ Ρίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, προκειμένου να είναι πανέτοιμος όταν κληθεί να χρησιμοποιηθεί από τον Μάριο Γκόμες, δείχνοντας δείγματα του μεγάλου ταλέντου του στην προπόνηση. Ο Αργεντινός θα φοράει το Νο30 στον Αστέρα.

Αντίθετα, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με το «Δικέφαλο του Βορρά» ο Σωκράτης Φυτανίδης, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα και θα εκτίσει την ποινή του σε αυτό το παιχνίδι.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Έντερ, Αντώνης Λαδάκης, και Βαγγέλης Καούνος, ενώ ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι κάνει θεραπεία για το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί. Από τις προπονήσεις απουσιάζει δικαιολογημένα ο διεθνής (με τη εθνική ελπίδων) Λεωνίδας Αργυρόπουλος.
Το σημερινό πρόγραμμα είχε χωριστεί σε δύο μέρη. Αρχικά τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα και τακτική στο γήπεδο. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα).
Αργυρόπουλος: «Να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας»

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Αγγλία (8/9/2009) πραγματοποίησε η Εθνική Ελπίδων στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά..Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τους Αγγλους και ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Λεωνίδας Αργυρόπουλος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις «Το ματς με την Αγγλία είναι δύσκολο και καθοριστικό για την πορεία μας στον όμιλο. Στόχος είναι να κάνουμε μια καλή προετοιμασία για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγώνα. Οφείλουμε να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων να πάρουμε τη νίκη».

Το Σάββατο παίζουν οι νέοι (Κ-21)

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα νέων (Κ-21) όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ στις 10.30 π.μ.

Ειδήσεις: