Με το μυαλό στη Λάρισα

Με το μυαλό στη Λάρισα

Ιανουάριος 02, 2010 - 17:48

Με βροχή και τσουχτερό κρύο συνεχίστηκε το μεσημέριτου Σαββάτου η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι πρωταθλήματος την προσεχή Τρίτη 5 Ιανουαρίου στη Λάρισα (4.45 μ.μ.).

Όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχου και των συνεργατών του, με εξαίρεση τους Ίσραελ Νταμόντε, Λιονέλ Ρίος που παραμένουν –για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- στην Αργεντινή.

Αυτές τις ημέρες, το βάρος της προετοιμασίας έχει πέσει πάνω σε θέματα τακτικής εν όψει του αγώνα στη Λάρισα. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού, ενώ έγινε και το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό».

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας που αντιμετωπίζουν όλοι στις τάξεις της ομάδας τον αγώνα της Λάρισας, είναι ότι δεν υπήρχε καθόλου ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, αφού τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα την Πρωτοχρονιά οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Κυριακή το μεσημέρι (3 μ.μ.) και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα το πρωί, όπου θα ανακοινωθεί από τον Έλληνα τεχνικό η αποστολή για το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει η ομάδα για τη Θεσσαλική πόλη.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών στα τμήματα ακαδημίας του Αστέρα με τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων να βγάζουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για κάποιους ταλαντούχους παίκτες. Οι επόμενες δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθούν την περίοδο του Πάσχα.

Ειδήσεις: