Με ενδιαφέρει η προεδρία της Λίγκας...

Με ενδιαφέρει η προεδρία της Λίγκας...

Ιούλιος 02, 2009 - 11:47

Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για διάφορα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας τόσο σχετικά με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και με το θέμα της διαδοχής του κ. Πιλαδάκη στην Προεδρία της Super League. Η είδηση που βγήκε από αυτή τη συνέντευξη ήταν το ενδιαφέρον του να θέσει υποψηφιότητα στην Προεδρία της Super League, αφού παραδέχθηκε ότι είναι θετικός σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αναφέροντας: «είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Θα ακολουθήσουν κάποιες μέρες που θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι για την εκλογική διαδικασία». Από εκεί και πέρα σημαντικά αποσπάσματα της συνέντευξης, είχαν ως εξής:

Όσον αφορά το θέμα της διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ο Πρόεδρος των «κυανοκιτρίνων» δήλωσε: «Ο Αστέρας Τρίπολης κινείται στα 2000 διαρκείας κάθε χρόνο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και φέτος θα φτάσουμε σε αυτό το νούμερο. Αυτή τη στιγμή έχουν προτεραιότητα οι τωρινοί κάτοχοι των καρτών».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προηγούμενο τεχνικό του Αστέρα, κ. Νίκο Κωστένογλου, λέγοντας: «Ο κ. Κωστένογλου είναι ένας καταξιωμένος προπονητής. Έδωσε και πήρε, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις. Υπήρξαν κάποιες διαφορές και είχαμε ένα φιλικό διαζύγιο».
Όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις των Αρκάδων πρόσθεσε: «Μέχρι στιγμής οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Έχουμε κλείσει τον (Ματίας Ομάρ) Ντεγκρά, έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες με τον Λούκας (Βίλτσες), πήραμε τον (Σαλοζί) Ουντοτζί. Απομένει η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών που αφορούν το διαβατήριο του Σεμπαστιάν (Καρέρα). Μετά θα κινηθούμε για έναν σέντερ φορ, κάτι που μελετάει το τμήμα σκάουτινγκ με τον προπονητή μας (σ.σ.: Μάριο Κάρλος Γκόμεζ)».
Επίσης, μίλησε για την παραίτηση του Κώστα Πηλαδάκη από την προεδρία της Superleague: «Ο κ. Πηλαδάκης ήταν ένας πάρα πολύ καλός πρόεδρος, όπως οι κ.κ. Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης. Προέκυψε ένα ζήτημα με την παραίτηση του προέδρου μας. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι με ενδιαφέρει (η προεδρία της Λίγκας). Θα ακολουθήσουν κάποιες μέρες που θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι για την εκλογική διαδικασία. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι να μην τελειώνει το πρωτάθλημα τόσο νωρίς. Πρέπει να προσεχθεί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Έτσι πρέπει να βρεθούν τρόποι από όλες οι ομάδες να έχουν κίνητρο και να υπάρχει ένα καλύτερο πρωτάθλημα».
Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: