Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Δεκέμβριος 16, 2009 - 21:07

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κατοχής μπάλα και συνεχόμενα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες να χωρίζονται σε ομάδες.

Το απόγευμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο γκρουπ να κάνει ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο, ενώ το δεύτερο γκρουπ έπαιξε «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα των νέων.

Η ανδρική ομάδα κέρδισε 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Έντερ, ενώ καλές εντυπώσεις άφησαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Κ-21. Στο «οικογενειακό διπλό» αγωνίστηκαν οι: Μητσέας, Σεντεμέντες, Εστέβες, Λαμπρόπουλος, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Νταμόντε, Έντερ, Καούνος και Λιουμπόγιεβιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Καρντόσο, Ζεάν Κάρλος.

Στις 13 Γενάρη παίζει με Αρη

Το πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον Αστέρα να αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιανουαρίου 2010 (17.00).

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Hellas onLine περιόδου 2009-2010 έχει ως εξής:

13/1/2010

Αρης-Αστέρας

Παναθηναικός-Πιερικός

Λεβαδειακός-Καβάλα

Καλλιθέα-Τρίκαλα

20/1/2010

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

Πανσερραικός-ΠΑΟΚ

Ξάνθη-Ολυμπιακός

Θρασύβουλος-Πανιώνιος

* Οι αγώνες ξεκινάνε στις 17.00, είναι μονοί και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκειά τους, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και των πέναλτι.

Εντός έδρας παίζουν νέοι, έφηβοι

Δύο παιχνίδια στην Τρίπολη θα δώσουν το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου οι ομάδες νέων (Κ-21) και εφήβων (Κ-17) του Αστέρα.

Η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 3.00 μ.μ. την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ η ομάδα των εφήβων θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Εργοτέλη στις 11.00 π.μ.

Ειδήσεις: