Κανονικά στην προπόνηση ο Καρέρα

Κανονικά στην προπόνηση ο Καρέρα

Δεκέμβριος 10, 2009 - 20:18

Συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη, η οποία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής.

Αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι για Θεσσαλονίκη.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Βαγγέλης Βλάχος όπως ήταν φυσικό έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα του εναντίον του Αρη, ενώ είδε με ικανοποίηση τον Σεμπάστιαν Καρέρα να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα ξεπερνώντας τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Παράλληλα, ανεβάζει καθημερινά ολοένα και περισσότερο ρυθμούς ο Ίσραελ Νταμόντε που πλέον έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Εκτός έδρας οι ομάδες νέων και εφήβων

Δύο εκτός έδρας παιχνίδια θα δώσουν το Σάββατο οι ομάδες υποδομής του Αστέρα που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα νέων (Κ-21) θα αντιμετωπίσει στις 11.00 π.μ. τον Αρη Θεσσαλονίκης, ενώ η εφηβική ομάδα (Κ-17) θα αντιμετωπίσει την ίδια ώρα τον Λεβαδειακό.

Τρία φιλικά για τις ακαδημίες του Αστέρα

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις φιλικοί αγώνες στις εγκαταστάσεις του Αστέρα για τα τμήματα παίδων, παμπαίδων, τζούνιορ-προτζούνιορ με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων.

Στις 11.30 π.μ. θα γίνει ο αγώνας τζούνιορ-προτζούνιορ με παιδιά γεννημένα τα έτη 1999, 2000, 2001, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί ο αγώνας των παμπαίδων με παιδιά γεννημένα τα έτη 1997, 1998.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με τον αγώνα παίδων μεταξύ των δύο ομάδων, με παιδιά γεννημένα τα έτη 1994, 1995, 1996. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι.

Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: