Η δύσκολη αποστολή του Αρκαδικού

Η δύσκολη αποστολή του Αρκαδικού

Δεκέμβριος 11, 2009 - 16:23

Το παιχνίδι του Σαββάτου (17.30) με τη Νήαρ Ήστ ήταν εκ προοιμίου δύσκολο για τον Αρκαδικό και έγινε ακόμα δυσκολότερο από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Μαυροβούνιος σέντερ Λιούμπο Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης με την Ολυμπιάδα Πατρών.

Ωστόσο, τις δύο ημέρες που είχε στη διάθεση του ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης δούλεψε με τους συνεργάτες του, πιστεύοντας πώς οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του μπορούν να καλύψουν το κενό του «Λιούμπο» στο αυριανό παιχνίδι με την ιστορική ομάδα της Καισαριανής.

Τώρα είναι η στιγμή να «σηκώσουν λίγο βάρος παραπάνω» οι παίκτες του Αρκαδικού και να δείξουν πώς μπορούν να ξεπεράσουν και τον παράγοντα κούραση, αποδεικνύοντας παράλληλα πώς ο Αρκαδικός δικαιολογημένα θεωρείται ως μία από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Α2 κατηγορίας.

Στο πλευρό τους αύριο και οι φίλοι της ομάδας, που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης την Τετάρτη, δημιουργώντας μία απίστευτη ατμόσφαιρα σε αγώνα μπάσκετ και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τον Αρκαδικό αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Ειδήσεις: