Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα… Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 3-0 (1-0)

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα… Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 3-0 (1-0)

Οκτώβριος 17, 2009 - 21:08

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Αστέρας, αφού ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό 3-0 στο Στάδιο Καραϊσκάκη, χάνοντας παράλληλα και το αήττητο στα εκτός έδρας παιχνίδια που είχε δώσει πριν από αυτό το παιχνίδι.
Ο Σουηδός Μέλμπεργκ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα "ερυθρόλευκα" στο 36ο λεπτό, ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Αυτό το τέρμα έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο Μήτρογλου (53’) και Ζαϊρί (67’) σημείωσαν τα άλλα δύο τέρματα.

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα μάλιστα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο δεύτερο ημίχρονο, αφού εκτός του εντυπωσιακού τέρματος που σημείωσε, με έξοχο πλασέ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής από τα αριστερά, ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ (δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα) στο Μήτρογλου.
Μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής ο Αστέρας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς (3 νίκες-2 ισοπαλίες-2 ήττες) και το προσεχές Σάββατο 24 Οκτωβρίου (4.45 μ.μ) υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ατρόμητο. Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό ξεκινάει την Δευτέρα στις 10.00 π.μ.

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος (77' Ζεβλάκοφ), Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Γκαλέτι (69' Στολτίδης), Οσκαρ, Μήτρογλου, Ντιόγκο (Ζαϊρί).
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Εστέβες, Καρντόσο (65' Καούνος), Μπαστία, Βίλτσες (45' Ουντότζι), Εντερ (45' Ζεάν Κάρλος), Τσέζαρεκ.

Ειδήσεις: