Η αποστολή του Αστέρα για Λεβαδειακό

Η αποστολή του Αστέρα για Λεβαδειακό

Σεπτέμβριος 26, 2009 - 14:18

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Λεβαδειακό και ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας Μάριο Γκόμες ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση.

Αναλυτικά οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γκόμες για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι οι εξής: Ντεγκρά, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Μαρσελάο, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Εστέβες, Ουριμπάρι, Μπαστία, Ρίος, Έντερ, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Καούνος, Τσέζαρεκ και Λαδάκης.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη απουσιάζουν από την αποστολή οι τραυματίες Οράσιο Καρντόσο και Ζεάν Κάρλος, ενώ αντίθετα τέθηκαν στη διάθεση του προπονητικού τιμ επιστρέφοντας στην αποστολή της ομάδας οι Ρικάρντο Εστέβες και Αντώνης Λαδάκης.

Η αποστολή του Αστέρα θα διανυκτερεύσει απόψε σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.

Ισόπαλη η ομάδα νέων

Ισόπαλη αναδείχθηκε με 2-2 η ομάδα νέων (Κ-21) του Αστέρα με τον Λεβαδειακό, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο υπό καταρρακτώδη βροχή.

Ο Αστέρας προηγήθηκε δύο φορές με τους Μπακασέτα στο 29’ και τον Αποστολίδη στο 53’, οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν τις έξυπνες κάθετες μπαλιές του Κουρμπέλη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων, αλλά ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τους Μπουντόπουλο (35’), Χοντάι στο 75’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπακασέτας σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι φτάνοντας στα τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα των νέων.

Διαιτητής: Δημογέροντας
Αστέρας: Κυριακόπουλος, Φιλάι, Μπεντεβής, Κολιός, Συμεωνίδης, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Καράμπελας (72’ Δειμέζης), Τζουμάκας (60’ Αγγελόπουλος), Αποστολίδης, Μπακασέτας (90’ Τασουλής).
Λεβαδειακός: Πασχαλάκης, Τορτζίδης, Παπαχαραλάμπους, Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαχαίρας, Γάτσος (63’ Χοντάι), Νικολακάκης (53’ Μπλέκα), Γαλανόπουλος (80’ Κόκα), Μπουντόπουλος (90’ Τλούπας), Λεμονής.

Ειδήσεις: