Η αποστολή του Αστέρα για Εργοτέλη - Καταιγιστική η ομάδα νέων Αστέρας-Εργοτέλης 3-0

Η αποστολή του Αστέρα για Εργοτέλη - Καταιγιστική η ομάδα νέων Αστέρας-Εργοτέλης 3-0

Οκτώβριος 04, 2009 - 14:04

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα εν όψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Εργοτέλη και ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας Μάριο Γκόμες ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση.

Αναλυτικά οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γκόμες για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι οι εξής: Ντεγκρά, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Εστέβες, Ουριμπάρι, Μπαστία, Καρντόσο, Ρίος, Έντερ, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Καούνος, Τσέζαρεκ και Λαδάκης.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Λεβαδειακό απουσιάζει από την αποστολή ο τραυματίας Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ενώ αντίθετα τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τιμ επιστρέφοντας στην αποστολή της ομάδας ο Οράσιο Καρντόσο.

Η αποστολή του Αστέρα θα διανυκτερεύσει απόψε σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.

Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 τον Εργοτέλη με τέρματα που σημείωσαν οι Αγγελόπουλος (67’), Μπακασέτας (85’), Μπεντεβής (90’).

Η ομάδα νέων του Αστέρα κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και να επικρατήσει εύκολα της Κρητικής αντιπάλου της. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Μπακασέτας, μιμούμενος τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ κατάφερε να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αστέρας: Κυριακόπουλος, Φιλάι, Κίτσος, Σεντεμέντες, Συμεωνίδης, Κουρμπέλης, Καράμπελας (72’ Δειμέζης), Κολιός, Αγγελόπουλος (87’ Μπεντεβής), Μπακασέτας (90’ Κουλόπουλος), Τζουμάκας (67΄Τσουμάγκας).

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Κανδυλάκης, Σαρρής, Χαλκιαδάκης (61΄ Πρωτογεράκης), Αριστεινίδης, Πουλάκης (81’ Νταβιγλάκης), Παπαρούνας (55΄Ανωγειανάκης), Κοιλιάρας, Τσούτσης (65΄Δωματάς), Φυτίλης

- Η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Πανιώνιο.

Ειδήσεις: