Η αποστολή για Λάρισα - Τέσσερα παιχνίδια σε έντεκα ημέρες!

Η αποστολή για Λάρισα - Τέσσερα παιχνίδια σε έντεκα ημέρες!

Ιανουάριος 04, 2010 - 11:40

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελευταία προπόνηση του Αστέρα εν όψει του αυριανού παιχνιδιού (4.45 μ.μ.) στη Λάρισα με την ομώνυμη ομάδα.

Μετά τη λήξη της προετοιμασίας, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαρτολίνι, Εστέβες, Ζεάν Κάρλος, Ουριμπάρι, Μπαστία, Ουντότζι, Καρέρα, Βίλτσες, Έντερ, Καούνος, Τσέζαρεκ, Λαδάκης και Ρόκας.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι στην Τρίπολη με την ΑΕΚ δεν απουσιάζει κανένας, ενώ επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Μπρούνο Ουριμπάρι, Ζεάν Κάρλος. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι και θα διανυκτερεύσει απόψε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Τέσσερα παιχνίδια σε έντεκα ημέρες!

Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα στη Λάρισα, ο Αστέρας θα κληθεί να φέρει σε πέρας τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα έντεκα ημερών, εκ των οποίων τα τρία είναι εκτός έδρας με Λάρισα, Αρη, ΠΑΟΚ, ενώ υποδέχεται στην Τρίπολη την Καβάλα.
Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα του Αστέρα τις επόμενες έντεκα ημέρες έχει ως εξής:

Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου παίζει στη Λάρισα με την δυνατή στην έδρα της ΑΕΛ
την Κυριακή 10 Ιανουαρίου υποδέχεται την Καβάλα στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής
την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Αρη για το Κύπελλο Ελλάδος, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα πριν ένα μήνα
το Σάββατο 16 Ιανουαρίου παίζει πάλι στη Θεσσαλονίκη με τον ιδιαίτερα ισχυρό φέτος ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής

Νίκησαν οι παίδες

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, παρά τον αέρα που δημιούργησε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η παιδική ομάδα του Αστέρα κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ελπίδας.

Τα δύο γκολ που έκριναν το παιχνίδι σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με σκόρερ τους Δρόσο (50’), Μπέμπη (55’).

Ο Αστέρας παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα και μόνο με νίκες, έχοντας δεχθεί στον αντίποδα μόλις ένα τέρμα σε επτά παιχνίδια και μένει να δώσει έναν ακόμα αγώνα για την πρώτη φάση του παιδικού πρωταθλήματος, στις 16 Ιανουαρίου στη Μεγαλόπολη με τη Δόξα, πριν συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Αστέρας: Θεοδωρακόπουλος, Στρέμπας, Γεωργίου, Προύτζος, Γκίτζιας, Κατσαρός, Μπέμπης, Δαγρές, Δρόσος, Μάζης, Γκίκας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μανδρώνης, Σαλαπάτας, Λαγομιτζής.

Ειδήσεις: