Επιτύχιες για την ΑΕΚ Τρίπολης στο τένις

Επιτύχιες για την ΑΕΚ Τρίπολης στο τένις

Ιούλιος 20, 2009 - 20:16

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης η συμμετοχή του αθλητή του Σταματάκου Σωτήρη στην τετράδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των διπλών για αγόρια κάτω των 12 ετών.

Μετά λοιπόν την επιτυχημένη πορεία του Ηλία Γιαννακόπουλου στα μονά αγοριών κάτω των 14 ετών ήρθε η σειρά του Σταματάκου Σωτήρη να πραγματοποιήσει αξιοθαύμαστες εμφανίσεις στην κατηγορία των διπλών. Οι ομάδα των Σταματάκου (ΑΕΚ Τρίπολης) και Μαρούλη (ΑΟΑ Πατρών ) άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις στην παρθενική της εμφάνιση σε διπλά παιχνίδια. Τα παιδιά αντιμετώπισαν πολύ καλούς αθλητές κατά την πορεία τους μέχρι τα ημιτελικά του Πανελλήνίου Πρωταθλήματος κερδίζοντας στον πρώτο γύρο τους Αρβανίτη- Λιαλιάμπη (ΑΟ Χαιδαρίου) με 2-0 σετ (6-1, 6-2). Στον δεύτερο γύρο το ζευγάρι από την Πελοπόννησο αντιμετώπισε τους Δεμέναγα και Κάντγουελ (νο:2 του ταμπλό) από τον Μαραθώνα όπου και επικράτησε με 2-1 σετ (6-1, 3-6, 6-1). Στην τετράδα βρέθηκαν αντίπαλοι με τους Ιωαννίδη και Καλαμουτσάκη (ΑΟ Φιλοθέης) και μετά από ένα συναρπαστικό μάτς τα παιδιά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 2-0 σετ (6-2, 6-3). Στον μικρό τελικό οι αθλητές από την ΑΕΚ Τρίπολης και του ΑΟΑ Πατρών πικραμένοι από την μη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό ηττήθηκαν για 2η φορά από το ζευγάρι Μανέκα και Τασουλή με 2-1 σετ. Για την ιστορία την πρώτη θέση του τουρνουά πήραν οι Ιωαννλιδης και Καλαμουτσάκης από την Φιλοθέη.
Αυτή η Πανελλήνια νίκη που μόνο ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί από τους 2 αθλητές της Πελοποννήσου είναι σπουδαία επιτυχία τόσο για το τένις της Ένωσης μας όσο και για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η Διοίκηση του Ομίλου και ο προπονητής συγχαίρουν επίσημα τους δύο αθλητές Σταματάκο και Μαρούλη και τους εύχονται πάντα τέτοιες επιτυχίες.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: