Επιτυχίες στον Πύργο

Επιτυχίες στον Πύργο

Μάιος 10, 2009 - 16:48

Οκτώ συνολικά οι μεγάλες διακρίσεις αθλητών και αθλητριών μας που εκπροσωπούσαν το διήμερο 5-7 Μαΐου 2009 τα Γυμνάσια και Λύκεια της Αρκαδίας στην Τελική Φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Γυμνασίων-Λυκείων Ελλάδος και Κύπρου, γεγονός που αποδεικνύει την ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια του κλασικού αθλητισμού στο Νομό. Στη διάρκεια των αγώνων είχαμε την κατάκτηση τριών χρυσών και τριών αργυρών μεταλλίων ενώ την ίδια ώρα είχαμε και πλασαρίσματα στην πρώτη οκτάδα με μία 5η και μία 8η θέση.

Αναλυτικότερα λοιπόν κατά την πρώτη μέρα των αγώνων στα γυμνάσια η Λαμπροπούλου Θεοφανία τερμάτισε 2η στα 600μ. με χρόνο 1’40’’13. Ο Θανόπουλος Ιάσων με βολή στα 52.19 αναδείχθηκε χρυσός πρωταθλητής στη Δισκοβολία, ενώ στο Μήκος η Κουτσουμπού Βασιλική προσγειώθηκε στα 5.46 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, με την Γκοτζαι Νεράιδα στο Άλμα Επί Κοντώ με επίδοση στα 2.80 κατετάγη 5η. Στα Λύκεια ο Βασίλης Σιάκουλης συνεχίζει τις σταθερά καλές εμφανίσεις κερδίζοντας στο αγώνισμα της Σφυροβολίας με βολή στα 70.64 μέτρα.
Κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων στα Γυμνάσια και στο αγώνισμα του Ακοντισμού η Ελευθερία Καλομιτσίνη κατετάγη 8η με βολή στα 30.01, ενώ στα Λύκεια είχαμε δύο ακόμη αργυρά μετάλλια με την Κουμπούνη Μαρία στα 100μ. να τερματίζει στη 2η θέση με επίδοση 12’’83, ενώ στον Ακοντισμό τη 2η θέση κατέλαβε και η Κατσούλα Χριστίνα με βολή στα 44.71 μέτρα.
Οι επιτυχίες αυτές των Αρκάδων αθλητών και αθλητριών έρχονται για να προετοιμάσουν το έδαφος σε ανάλογες αγωνιστικές παρουσίες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα των συλλόγων το ερχόμενο διάστημα.

Πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: