Τις πρώτες θέσεις κατέχει, ανάμεσα στις Περιφερειακές Εκθέσεις της Ελλάδας, σε θέμα συμμετοχής, η 6η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα»

Τις πρώτες θέσεις κατέχει, ανάμεσα στις Περιφερειακές Εκθέσεις της Ελλάδας, σε θέμα συμμετοχής, η 6η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα»

Ιούνιος 03, 2010 - 15:20

Με 180 και πλέον εκθέτες από όλη την Ελλάδα και με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκινάει η 6η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα», σε εγκαταστάσεις 8.000 τ.μ, υψηλών προδιαγραφών αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που την Τρίτη 1 Ιουνίου στη 1.30 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της 6ης Περιφερειακής Έκθεσης «Αρκαδικό Πανόραμα».

Την συνέντευξη τύπου έδωσαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, η Επιτροπή Εκθέσεων και ο Πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας αφού ευχαρίστησε θερμά την Επιτροπή Εκθέσεων του Επιμελητηρίου τους κ.κ., Ηλία Τότση, που είναι και ο υπεύθυνος της έκθεσης, Ανδρέα Σύριο, Γιώργο Καραγιάννη και Παρασκευά Ορφανό, ενημέρωσε για τις εργασίες και τις ετοιμασίες της έκθεσης, οι οποίες βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Μπουντρούκας επεσήμανε ότι το χαμηλό κόστος της έκθεσης οφείλεται στην κάλυψη των εξόδων από το Επιμελητήριο και στην παραχώρηση του κτιρίου από τους ιδιοκτήτες τον Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ηλία Χασάπη και τον Αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο Τρυφωνόπουλο της εταιρείας «ΓΕΑ ΑΕ».

«Οι παράλληλες εκδηλώσεις αναβαθμίζουν τον θεσμό της έκθεσης» τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δίνοντας μεγάλη έμφαση και στις εμπορικές συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ των εκθετών και των 30 ξένων εκπροσώπων των επιχειρηματιών, από 14 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα επισκεφτούν την έκθεση.

Το κλιμάκιο των ξένων εκπροσώπων θα βρίσκεται στην Τρίπολη ενόψει της εκπαιδευτικής συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί 10-11 Ιουνίου 2010 στην Τρίπολη από το παράρτημα του Enterprise Europe Network του Επιμελητηρίου μέσω του προγράμματος Enterprise Europe Network.
Στην διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:
«ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

Ημέρα: Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010, Ώρα: 18.00

Ενημερωτική Εκδήλωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
«ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητήριου Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network

για την πράσινη ανάπτυξη.

Ημέρα: Σάββατο 12 Ιουνίου 2010, Ώρα: 19.00

«ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ»

Ενημερωτική εκδήλωση του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αρκαδίας (ΣΝΕΑ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ημέρα: Κυριακή 13 Ιουνίου 2010, Ώρα: 19.00

Ο υπεύθυνος της Επιτροπής Εκθέσεων κ. Ηλίας Τότσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε ότι η έκθεση εκτός από ένα σημαντικό εργαλείο για τον επιχειρηματία προσφέρει και στην ανάπτυξη του τόπου.
Με στόχο την υψηλή επισκεψημότητα, στην οποία θα επωφεληθούν οι συμμετέχοντες, αναφέρθηκε ο κ. Ανδρέας Σύριος υπογραμμίζοντας τα δώρα, μια προσφορά των ίδιων των εκθετών, που θα κληρώνονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην έκθεση με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα τους μεταφέρουν δωρεάν από την πλατεία Κολοκοτρώνη.
Η συνέντευξη τύπου έκλεισε με ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους

Ειδήσεις: