Τιμούν τον δάσκαλο της Αρκαδίας

Τιμούν τον δάσκαλο της Αρκαδίας

Απρίλιος 15, 2010 - 12:45

Η Ένωση Τριπολιτών Αττικής ύστερα από τις τιμητικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε για τους γιατρούς και τους νομικούς αρκαδικής καταγωγής, οι προσέφεραν στην επιστήμη και την κοινωνία θα τιμήσει φέτος τον Δάσκαλο (πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) για την προσφορά του στην Αρκαδία.

Η ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου) τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2010, στις 19:00 με θέμα: «Η Εκπαίδευση στην Αρκαδία από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα».

Η θεματολογία της εκδήλωσης περιλαμβάνει: «Ιστορική διαδρομή της εκπαίδευσης στην Αρκαδία», «Διακεκριμένοι Αρκάδες εκπαιδευτικοί», «Η Παιδαγωγική Ακαδημία Τριπόλεως», «Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου» , «Ο Δάσκαλος στη Λογοτεχνία».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, Φώτης Τούντας θα συντονίσει την εκδήλωση. Θα μιλήσουν οι: Άννα Χαστούπη Τσουτσάνη, φιλόλογος, γυμνασιάρχης, Ιωάννης Ρέβελας τ. Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παναγιώτης Λιαργκόβας καθηγητής πανεπιστημίου, Δημήτρης Κουκουλομάτης, καθηγητής πανεπιστημίου.

Πληροφορίες: 2106823150, 2105237817

Πηγή: zoogla.gr