Συγκέντρωση Ε.Κ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΑΔΕΔΥ - Ε.Λ.Μ.Ε ΑΡΚΑΔΙΑΣ την πέμπτη 22 Απριλίου στην Πλατεία Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη

Συγκέντρωση Ε.Κ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΑΔΕΔΥ - Ε.Λ.Μ.Ε ΑΡΚΑΔΙΑΣ την πέμπτη 22 Απριλίου στην Πλατεία Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη

Απρίλιος 19, 2010 - 20:07

Βιώνουμε τη μεγαλύτερη επίθεση στα δικαιώματά μας μετά τη μεταπολίτευση. Οι πολιτικές που ακολουθούνται οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανασφάλεια, ενώ διατηρούν και αυξάνουν τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών, των Τραπεζών και των επιχειρήσεων.

Τα πακέτα των μέτρων διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και όλα ρίχνουν τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους και την κοινωνία. Το κλείσιμο των επιχειρήσεων, οι απολύσεις, η αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας, η μείωση μισθών και συντάξεων, η κατεδάφιση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης, η υποβάθμιση της Παιδείας και υγείας, η παραπέρα απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων, οι ιδιωτικοποιήσεις, η ύφεση η ακρίβεια, η μείωση του ΑΕΠ είναι το αποτέλεσμα αυτών των επιλογών.

Οι κυβερνητικές ευθύνες, η πολιτική της Ε.Ε. το παιχνίδι διεθνών οργανισμών και διαφόρων οίκων, είναι συγκεκριμένα, ορατά και αδιαμφισβήτητα.

Η χώρα πλέον βρίσκεται προ των πυλών του ΔΝΤ με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους και την κοινωνία. Στο όνομα της κρίσης, για την οποία δεν έχουν καμιά ευθύνη οι εργαζόμενοι, καταργούνται ιστορικές κατακτήσεις μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία συνολικά, πρέπει να αντισταθούμε.

Φτιάχνουν ένα σήμερα και αύριο για μας και τα παιδιά μας χωρίς δικαιώματα, χωρίς ασφάλιση και ασφάλεια, χωρίς εργασιακές σχέσεις. Θυσιάζονται τα δικαιώματα στις αγορές, τα κέρδη, την ασυδοσία. Να μην επιτρέψουμε την κατεδάφιση των δικαιωμάτων μας, να μπλοκάρουμε α σχέδιά τους.

Συνεχίζουμε τον αγώνα. Διαδηλώνουμε. Βγαίνουμε στους δρόμους.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Ε.Κ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΑΔΕΔΥ - Ε.Λ.Μ.Ε ΑΡΚΑΔΙΑΣ