Στην Λευκάδα θα βρεθεί ο Ορφέας Τρίπολης

Στην Λευκάδα θα βρεθεί ο Ορφέας Τρίπολης

Μάιος 17, 2010 - 23:14

Το Σάββατο 22 Μαΐου 2010 και ώρα 20:00 η χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης θα συμμετάσχει στην 10η Χορωδιακή Συνάντηση της χορωδίας «Ορφέας» Λευκάδας που γίνεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την Ένωση της Επτανήσου με τη μητέρα Ελλάδα. Στη 10η Χορωδιακή Συνάντηση που ο «Ορφέας» Λευκάδας συνδιοργανώνει μαζί με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν η Δημοτική χορωδία της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, η Δημοτική χορωδία Πανοράματος Θεσσαλονίκης, η νέα χορωδία Λευκάδας, ο «Ορφέας» Τρίπολης και ο «Ορφέας» Λευκάδας.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Βασίλης Τζαβάρας ετοιμάζει ένα πρόγραμμα που αρμόζει στις εκδηλώσεις για την Ένωση της Επτανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Μεγάλη εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα της μουσικής ετοιμάζει η ορχήστρα «Εν Χορδαίς Ορφέα» που θα συνοδεύσει και τις χορωδίες του «Ορφέα», την 21η Ιουνίου 2010. Το πρόγραμμα αναφέρεται σε ελληνικό ρεπερτόριο.

Η διάθεση του αναμνηστικού εμπορικού γραμματοσήμου με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων του «Ορφέα» γίνεται από τα εντευκτήρια του «Ορφέα» κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις ώρες 19:00-22:00 και από το βιβλιοπωλείο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».

www.orfeastripolis.gr

Ειδήσεις: