Στην ανεργία οι συμβασιούχοι του Πανεπιστήμιου – Έκτακτη σύσκεψη στην Τρίπολη

Στην ανεργία οι συμβασιούχοι του Πανεπιστήμιου – Έκτακτη σύσκεψη στην Τρίπολη

Απρίλιος 19, 2010 - 12:17

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας με ανακοίνωσή της «εκφράζει την συμπαράστασή της στον αγώνα των 66 συμβασιούχων εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που τους ανακοινώθηκε ότι στο τέλος Απριλίου θα απολυθούν.
Οι συμβασιούχοι, διοικητικοί και τεχνικοί υπάλληλοι, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εργάζονται συνεχόμενα με Συμβάσεις (ορισμένου χρόνου, έργου, ανάθεσης έργου, ακόμη και χωρίς Σύμβαση) και συμβάλλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων εργάζονται πάνω από πέντε (5) χρόνια.
Η μη οριστική επίλυση της εργασιακής σχέσης των συμβασιούχων, διατηρεί σε ομηρία και ανασφάλεια τους εργαζόμενους αυτούς.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέ ντρου Αρκαδίας πιστεύει ότι η περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προϋποθέτει μεταξύ άλλων την πλήρη στελέχωση του με μόνιμο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό διασφαλίζοντας την συνέχιση της δουλειάς των εργαζομένων και την απρόσκοπτη πορεία των Υπηρεσιών του Ιδρύματος.
Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και η Διοίκηση του Συλλόγου Συμβασιούχων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας καλούν σε σύσκεψη προκειμένου να συζητήσουμε και να ζητήσουμε να αναγνωριστεί το δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων εργαζομένων να παραμείνουν στο Πανεπιστήμιο και να μην απολυθούν δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημά τους.

Η σύσκεψη θα γίνει την Τρίτη 20-4-2010 και ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Ελ. Βενιζέλου 39 στην Τρίπολη»

Πηγή: ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ