To Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας για την Απεργία της 5ης Μαΐου

To Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας για την Απεργία της 5ης Μαΐου

Μάιος 06, 2010 - 09:39
1 σχόλια

Χαιρετίζουμε την πρωτοφανή και μεγαλειώδη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων, καθώς και τη μαζική τους συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις - διαδηλώσεις που ήταν οι μεγαλύτερες σε όγκο που έγιναν στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.

Η μεγαλύτερη μεταπολιτευτική διαδήλωση των εργαζομένων ενάντια στα αντεργατικά μετρά σημαδεύτηκε από τυφλή και προβοκατόρικη βία που οδήγησε στο θάνατο τριών νέων εργαζομένων.
Εκφράζουμε την ειλικρινή και βαθιά μας θλίψη για τον τραγικό θάνατο των τριών εργαζομένων τραπεζοϋπαλλήλων και τα συλλυπητήρια μας προς τις οικογένειες των αθώων θυμάτων της τυφλής βίας και απαιτούμαι την πλήρη διαλεύκανση των γεγονότων.

Οι δράστες αυτής της δολοφονικής επίθεσης δεν έχουν καμία σχέση με τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους που διαδηλώνουν δυναμικά και ειρηνικά για τα δίκαια αιτήματα τους.

Καταδικάζουμε τους εμπρηστές της τυφλής βίας και των βανδαλισμών που εκ των πραγμάτων υπονομεύουν και συκοφαντούν τους αγώνες των εργαζομένων. Σε κάθε περίπτωση στοχεύουν στην εγκατάσταση του φόβου και της τρομοκρατίας στην κοινωνία την ώρα που οι μαζικοί και δυναμικοί αγώνες και η αλληλεγγύη είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπει φραγμός σε πολιτικές και μέτρα που βυθίζουν σε δυστυχία τη ζωή μας και που πρέπει να προστατευθούν δικαιώματα για τις νέες γενιές, να ανοίξουν και πάλι δρόμους για ένα μέλλον με εγγυήσεις και βεβαιότητα

Οι χθεσινές κινητοποιήσεις αποτελούν την αφετηρία νέων πιο μαζικών αγώνων των εργαζομένων ενάντια στα πιο βάρβαρα και αντεργατικά μέτρα, Κυβέρνησης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ.

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους στο Νομό μας για την συμμετοχή τους στην Απεργιακή Συγκέντρωση Ε.Κ.Α - ΑΔΕΔΥ - ΕΛΜΕ στην Τρίπολη και δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα και τις διεκδικήσεις μας για τα δίκαια αιτήματά μας.

Το Γραφείο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι δολοφόνοι πρέπει να συλληφθούν.. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.