Αρκαδικό γλέντι από το Σύλλογο Αρκάδων Ιλίου

Αρκαδικό γλέντι από το Σύλλογο Αρκάδων Ιλίου

Οκτώβριος 17, 2009 - 14:01

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη του Δήμου Ιλίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης Αρκαδικό γλέντι, με αφορμή την επέτειο για τον εορτασμό της Άλωσης της Τρίπολης.

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου «Προσέληνοι» διοργάνωσε μια μοναδική βραδιά με πολύ παραδοσιακή μουσική και χορό, αλλά και πλούσια εδέσματα και εκλεκτό αρκαδικό κρασί.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βασίλειος Αλεξόπουλος, αφού αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο και τις πολύπλευρες δραστηριότητες που έχουν αναπτύξει οι “Προσέληνοι”, παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους νεότερους εθνικοτοπικούς συλλόγους του Δήμου Ιλίου, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους, Αρκάδες και μη, να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Παράλληλα, ευχαρίστησε και το Δήμο Ιλίου και ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Ιλίου, κ. Νίκο Ζενέτο, για την πολύτιμη συνδρομή τους στις προσπάθειες του Συλλόγου για τη διατήρηση και την προβολή των παραδόσεων, τα ηθών και εθίμων της Αρκαδίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος, οι υποψήφιοι Βουλευτές Β’ Αθήνας, κ. Μίμης Ανδρουλάκης, κ. Κώστας Γείτονας, κ. Λάμπρος Μίχος, κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, κα Νικολέτα Ζενέτου, κα Παναγιώτα Μηλιώνη, ο υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, κ. Γιάννης Παναγόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις