Απολύονται 66 υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Απολύονται 66 υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Απρίλιος 15, 2010 - 15:36

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας εκφράζει την συμπαράστασή της στον αγώνα των 66 συμβασιούχων εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που τους ανακοινώθηκε ότι στο τέλος Απριλίου θα απολυθούν.

Οι συμβασιούχοι, διοικητικοί και τεχνικοί υπάλληλοι, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εργάζονται συνεχόμενα με Συμβάσεις (ορισμένου χρόνου, έργου, ανάθεσης έργου, ακόμη και χωρίς Σύμβαση) και συμβάλλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων εργάζονται πάνω από πέντε (5) χρόνια.

Η μη οριστική επίλυση της εργασιακής σχέσης των συμβασιούχων, διατηρεί σε ομηρία και ανασφάλεια τους εργαζόμενους αυτούς.
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας πιστεύει ότι η περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική του Πανεπιστημίου πελοποννήσου, προϋποθέτει μεταξύ άλλων την πλήρη στελέχωση του με μόνιμο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό διασφαλίζοντας την συνέχιση της δουλειάς των εργαζομένων και την απρόσκοπτη πορεία των Υπηρεσιών του Ιδρύματος.
Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και η Διοίκηση του Συλλόγου Συμβασιούχων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας καλούν σε σύσκεψη προκειμένου να συζητήσουμε και να ζητήσουμε να αναγνωριστεί το δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων εργαζομένων να παραμείνουν στο Πανεπιστήμιο και να μην απολυθούν δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημά τους.

Η σύσκεψη θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 20-4-2010 και ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Ελ. Βενιζέλου 39 στην Τρίπολη

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΣΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΚΟΜΜΑΤΑ - Γ.Γ.Π.Π - ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -
Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΕΛΜΕ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ -
ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΑΡΚΑΔΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ»