Αναβλήθηκε και η δεύτερη δίκη για το φωτοβολταϊκό πάρκο της Μεγαλόπολης

Αναβλήθηκε και η δεύτερη δίκη για το φωτοβολταϊκό πάρκο της Μεγαλόπολης

Μάιος 27, 2010 - 00:02

Τελικά, τα πουλάκια που βατεύονται στις Μεγάλες Λάκκες Ανθοχωρίου θα μπορούν ήσυχα να συνεχίζουν την τριφυλλή ζωή τους έως το Γενάρη του 2011, και όχι μόνον έως το Νοέμβριο του 2010!
Η δίμηνη επιπλέον παράταση ζωής της ορνιθοπανίδας της περιοχής μας οφείλεται στην αναβολή της εκδίκασης της ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ (την πρώτη, ως γνωστό, την είχαν κάνει σύλλογοι κυνηγών και ένας συμπολίτης μας) κατά της κατασκευής του Φωτοβολταϊκού Πάρκου Μεγαλόπολης, η οποία είχε ορισθεί για τις 26 Μαϊου 2010 και αναβλήθηκε για τις 26 Ιανουαρίου 2011.

Τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ είχε κάνει ο τέως Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Σπύρος Τσιριγώτης, μαζί με 15 συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και σύμβουλοι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.
Με αυτή την εξέλιξη, αναπτερώνονται οι ελπίδες για την δημιουργία του ΣΥΜΠΑΓΟΥΣ ΔΑΣΟΥΣ, το οποίο θα αποτελέσει έναν πνεύμονα για την πόλη μας!
Μπράβο στους συμπολίτες μας, και ιδιαίτερα στον τέως Δήμαρχο, που επέδειξε πυγμή σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, κάνοντας πέρα επενδύσεις, που θα ζημίωναν περιβαλλοντικά τον τόπο (αλματώδης αύξηση της θερμοκρασίας, θα έλιωναν οι πάγοι στο βόρειο πόλο κοκ), ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων Εγκεφάλων, που με την ίδια πυγμή απέρριψαν τον αγωγό φυσικού αερίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης ...για περιβαλλοντικούς λόγους, στρέφοντας τους Ρώσους στην Τουρκία, για να ζημιωθεί το δικό της το φυσικό περιβάλλον... Αμ, πώς!

Πηγή: http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/

Ειδήσεις: