Αιτήσεις ως την Παρασκευή για το πρωινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΕΕ Αρκαδίας

Αιτήσεις ως την Παρασκευή για το πρωινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΕΕ Αρκαδίας

Απρίλιος 07, 2010 - 23:57

Το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας , ενημερώνει όλους τους ενήλικες πολίτες ότι το μήνα Απρίλιο , θα υλοποιηθεί το ακόλουθο πρωινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 50 ωρών .
1. Πληροφορική ΙΙ: Βασικές έννοιες Η/Υ στη σημερινή Κοινωνία της Πληροφορίας

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Επιλογή εκπαιδευομένων
• Τα τμήματα καταρτίζονται με βάση το σύνολο των αιτήσεων, που υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι για συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, με ελάχιστο όριο τα 12 άτομα.
• Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτούντων είναι μεγαλύτερος από 20 (μέγιστος αριθμός εκπαιδευόμενων ανά τμήμα), τότε οι αιτούντες κατατάσσονται με ΚΛΗΡΩΣΗ που διενεργείται δημόσια και με την παρουσία των ενδιαφερομένων.
• Η αίτηση συμμετοχής εκπαιδευομένου ισχύει για ένα μόνον Πρόγραμμα - Τμήμα.

Υποχρεώσεις εκπαιδευομένων
• Ο κάθε εκπαιδευόμενος υποχρεούται να παρακολουθήσει συστηματικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο έχει επιλεγεί. Σε περίπτωση άρνησης συμμετοχής του μετά την κατάταξή του σε τμήμα, απαιτείται η υποβολή σχετικής Υπεύθυνης Δήλωσης.
• Κάθε εκπαιδευόμενος δύναται να απουσιάζει από το πρόγραμμα, χωρίς όμως οι απουσίες αυτές να υπερβαίνουν το 20% του συνόλου των ωρών διάρκειάς του. Εάν οι απουσίες υπερβούν το όριο ο εκπαιδευόμενος διαγράφεται αυτόματα από το πρόγραμμα καθώς και εάν απουσιάσει τις δύο πρώτες μέρες συναντήσεις του τμήματος οπότε και αντικαθίσταται.
• Εκπαιδευτικό τμήμα που παρουσιάζει μειωμένη συμμετοχή εκπαιδευόμενων, κάτω των 8 ατόμων, διακόπτει τη λειτουργία του.

Δικαιολογητικά
• Με την υποβολή αίτησης συμμετοχής για κάθε πρόγραμμα απαιτείται η κατάθεση φωτοτυπιών: α) Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, β) Πιστοποιητικού Σπουδών, γ) Πιστοποιητικού Ανεργίας ή Πολυτεκνίας ή Αναπηρίας εάν υφίστανται, καθώς και Υπεύθυνης Δήλωσης περί μη συμμετοχής σε ίδιο πρόγραμμα τα δύο τελευταία χρόνια και αποδοχής των όρων συμμετοχής σε αυτό.

Καταλυτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 09/04/2010 , ημέρα Παρασκευή .

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε), του Νομού Αρκαδίας είναι κρατική δομή Δια βίου Εκπαίδευσης (Ν.3369/6-7-2005) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και η λειτουργία του υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε :

1) Στο Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας

Δ/νση: (Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως , οδός Μεταμορφώσεως & Αλεού , Τρίπολη)

Τηλ : 2710 - 232524

Fax : 2710 - 232524

Email : kee-ark@sch.gr

2) Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ideke.edu.gr/kee ( καρτέλα Κ.Ε.Ε. της χώρας – Κ.Ε.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ )

όπου μπορείτε , να κατεβάσετε ηλεκτρονικά , την αίτηση για το δημοσιευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα .

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: