Εκπληκτικός Αστέρας…ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Εκπληκτικός Αστέρας…ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Νοέμβριος 23, 2009 - 00:16
4 σχόλια

Σε κακό δαίμονα του ΠΑΟ έχει εξελιχθεί ο Αστέρας Τρίπολης , καθώς η ομάδα της Τρίπολης έχει αναμετρηθεί πέντε φορές για το πρωτάθλημα της superleauge με τον ΠΑΟ και έχει ηττηθεί μόλις μία! Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστέρας πέτυχε την παρθενική του νίκη στα σαλόνια της superleauge επί του ΠΑΟ στη Τρίπολη την αγωνιστική περίοδο 07-08!

Ο Αστέρας κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΟ . Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Αθήνας πίεσε για να πάει στα αποδυτήρια με σκορ αλλά η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα κράτησε το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αστέρα ήταν πιο δραστήριοι και άνοιξαν το σκορ στο 61ο λεπτό με τον Ουντόζι . Στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Λαδάκης με πολύ αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να πιέσει αρκετά και να ισοφαρίσει με τον Σισέ,

Συνθέσεις
Παναθηναϊκός:
Αλέξανδρος Τζόρβας, Λουκάς Βύντρα, Ροντρίγκες Γκάμπριελ, Γιόσου Σαριέγκι, Νίκος Σπυρόπουλος, Σεμπαστιάν Λέτο, Μάτε Σιμάο (62' Αντε Ρουκάβινα), Σωτήρης Νίνης (73' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος), Κώστας Κατσουράνης, Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (79' Αντώνης Πετρόπουλος)
Αστέρας Τρίπολης:
Νίκος Αναστασόπουλος, Μπρούνο Ουριμπάρι, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Αντερσον Μαρσελάο, Σωκράτης Φυτανίδης, Νίκος Λαζαρίδης, Αντώνης Λαδάκης, Σαλόζε Ουντόζι (78' Κάρλος Ζεάν), Λούκας Βίλτσες (66' Στάθης Ρόκας), Σεμπαστιάν Καρέρα, Ντάνιελ Τσέζαρεκ (84' Βαγγέλης Καούνος)

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΒΑΖΕΛΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΟ ΟΣΦΠ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑΣ.ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΙ ΗΤΑΝ?ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ?

ναι ρε φιλε παναρκαδικος πριν 10 χρονια. Στα επομενα 10 χρονια θαναι ολοι αστερας. Υποστηριξε την πατριδα σου...Μετανοείτε Αλλόθρησκοι

ΕΓΩ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΩ.ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ?ΠΑΝΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ?