Δωρεάν διακοπές στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου για τα παιδιά των τριτέκνων!

Δωρεάν διακοπές στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου για τα παιδιά των τριτέκνων!

Ιούλιος 02, 2010 - 16:21

Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων σε συνεργασία με τη Δνση Υγείας και Πρόνοιας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι όλα τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών (από 6 έως 12 ετών) δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ διακοπές στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου.

Σύμφωνα με το έγγραφο της Ν.Α. Μεσσηνίας οι παιδικές κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας, που είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας, θα λειτουργήσουν και φέτος στη θέση «Σουμπρόλακα» Ταϋγέτου, 40 χλμ από την πόλη της Καλαμάτας.
Πρόκειται για ορεινές κατασκηνώσεις, με τις εγκαταστάσεις να βρίσκονται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και οι οποίες φέτος θα λειτουργήσουν σε δύο περιόδους: 1η) από 12 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου και 2η) από 27 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα και μέχρι την Τρίτη 6/7/2010 να προχωρήσουν στην εγγραφή των παιδιών τους, για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή τους στην παραπάνω κατασκήνωση. Οι εγγραφές των παιδιών γίνονται στη Δνση Υγείας και Πρόνοιας της Νομαρχίας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ειδικά για τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών η φιλοξενία στις κατασκηνώσεις είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και για την εγγραφή τους απαιτείται μόνο ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και φυσικά το βιβλιάριο υγείας του κάθε παιδιού.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία των εγγραφών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:
1) 2713 610221 (κ. Α. Πουλοπούλου) Ν.Α. Αρκαδίας
2) 27210 44357 (κ. Κ. Μαρίνη) Ν.Α. Μεσσηνίας
3) 27210 44368 (κ. Χ. Αθανασόπουλος) Ν.Α. Μεσσηνίας
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος δήλωσε ότι αυτές οι κατασκηνώσεις είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για διακοπές, για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου, αφού το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας εγγυάται για την ασφάλεια των παιδιών μας, την ποιοτική ψυχαγωγία και τη δημιουργική τους απασχόληση.
Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω δημόσια το Υπουργείο Υγείας για τη ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία των παιδιών μας στις κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας, καθώς και τις Δνσεις Υγείας και Πρόνοιας των Νομαρχιών Αρκαδίας και Μεσσηνίας για την άψογη συνεργασία με το Σύλλογο μας, δήλωσε ο πρόεδρος των Τρίτεκνων Οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: