Δηλώσεις Γκόμες μετά το παιχνίδι με το Πανιώνιο - Ισοπαλίες για νέους και εφήβους και ενδιαφέροντα στατιστικά

Δηλώσεις Γκόμες μετά το παιχνίδι με το Πανιώνιο - Ισοπαλίες για νέους και εφήβους και ενδιαφέροντα στατιστικά

Σεπτέμβριος 20, 2009 - 14:21

Στο πρώτο γκολ που πέτυχε ο Αστέρας στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη, ο Αργεντινός τεχνικός του Αστέρα Μάριο Γκόμες, ο οποίος τόνισε πως το γρήγορο γκολ ήταν αυτό που άνοιξε τους χώρους για να μπορέσει η ομάδα του να πετύχει και άλλα τέρματα και να φύγει από τη Νέα Σμύρνη με τη νίκη.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Αστέρα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από την μέση και μπροστά. Μπορεί να υποφέραμε, αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι πήραμε δίκαια τη νίκη.

Ξέραμε από πριν ότι θα ήταν δύσκολο ματς, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, αλλά μας βοήθησε το πρώτο γκολ, αφού μετά άνοιξαν οι χώροι στην άμυνα του Πανιωνίου και μπορέσαμε να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ.
Ο Πανιώνιος βγήκε μπροστά και έκανε επιθέσεις ακόμα και με τα μπακ. Έμειναν μόνο οι στόπερ πίσω και είχαμε το μισό γήπεδο ελεύθερο για να κάνουμε αντεπιθέσεις. Είχαμε ευκαιρία ακόμα και όταν βγήκαμε τέσσερις έναντι ενός, αλλά δεν εκτελέσαμε σωστά στην τελική ενέργεια.

Είμαστε μια ομάδα καινούργια και αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο διαμόρφωσης της. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά είμαστε σε εξέλιξη. Θέλω να ευχαριστήσω και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο που ήρθε από την Τρίπολη. Όσον αφορά τα δύο παιχνίδια με Λεβαδειακό και Εργοτέλη, είναι καλό ότι παίζουμε στην Τρίπολη, αλλά είναι και δύσκολο παράλληλα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»
Ισοπαλίες για νέους και εφήβους

Ισόπαλη αναδείχθηκε με 1-1 η ομάδα νέων (Κ-21) του Αστέρα με τον Πανιώνιο, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 72’ με τον Κυριακάκη και ο Αστέρας ισοφάρισε στο 87ο λεπτό με τον Μπακασέτα.

Πανιώνιος: Καλδέλης, Λαζούρας, Λουκίνας (85’ Σταυροθανασόπουλος), Κουρντί, Κοροβέσης (88’ Γκέζο), Κυριακάκης, Τζιμάνης, Ντουνί (80’ Μάντζιος), Αράπογλου, Σεμπέκος, Παπαχρήστου.

Αστέρας: Μητσέας, Κολιός (78’ Φιλάι), Λαμπρόπουλος, Σεντεμέντες, Ρόκας, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Τζουμάκας (46’ Αγγελόπουλος), Μπακασέτας, Γεωργίου (70’ Κουλόπουλος), Καράμπελας.

- Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η εφηβική ομάδα του Αστέρα (Κ-17) στο γήπεδο του Καπανδριτίου με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

Ξέρετε ότι…

* Ο Αστέρας διατήρησε το αήττητο του για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και αυτό γίνεται για πρώτη φορά στις παρουσίες του στο ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκα.
* Το καλύτερο του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα έχει πραγματοποιήσει ο Αστέρας με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες μέχρι την 4η αγωνιστική και συντελεστή τερμάτων 5-2.
* Το απόλυτο «δύο στα δύο» έχει ο Αστέρας στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Καβάλα (1-0) και τον Πανιώνιο (3-1) και μέχρι σήμερα είναι η πιο πετυχημένη ομάδα του πρωταθλήματος σε αυτόν τον τομέα.
* Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σκοράρει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ και έφτασε στην κορυφή του σχετικού πίνακα τον Σεμπάστιαν Λέτο του Παναθηναϊκού.
* Για πρώτη φορά φέτος παίκτης του Αστέρα σημείωσε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Έντερ εναντίον του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.
* Το 3-1 στη Νέα Σμύρνη δεν είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη εκτός έδρας του Αστέρα, αφού την περίοδο 2007-2008 είχε κερδίσει στο Παγκρήτιο Στάδιο με το ίδιο σκορ μάλιστα (3-0) τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη.
* Για πρώτη φορά φέτος 300 φίλαθλοι του Αστέρα ακολούθησαν την αγαπημένη τους ομάδα και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ειδήσεις: