Γιωργ. Σουρλής: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»

Γιωργ. Σουρλής: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»

Δεκέμβριος 15, 2009 - 11:19

Η μεγάλη εμφάνιση του Σουρλή στο παιχνίδι με τη Ν. Ήστ, με 8 πόντους, 11 ασίστς, 5 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ, αντέχοντας την πιεστική άμυνα των περιφερειακών παικτών της Αθηναϊκής ομάδας στα 39 λεπτά που αγωνίστηκε, αποδεικνύει την κατακόρυφη αγωνιστική του άνοδο τον τελευταίο μήνα, αλλά ταυτόχρονα είναι και η καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αρκαδικού.

Λίγο μετά την λήξη του παιχνιδιού ο Λάκωνας πλευμέηκερ του Αρκαδικού δήλωσε «Το σημαντικότερο από όλα είναι πώς η ομάδα κέρδισε. Έκανα αυτό που ήθελε ο προπονητής μου και γι αυτό άλλωστε με πήρε στην ομάδα. Κάναμε πολύ καλό σκάουτιγκ στους δύο παίκτες που κυρίως σκοράρουν για τη Ν. Ήστ, το Μίχαλο και τον Κουτρούλια. Μπορέσαμε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα με σωστή αντίδραση, όπως είχαμε πει.

Ξεπεράσουμε γρήγορα την ήττα από την Ολυμπιάδα, τον τραυματισμό του Γιοβάνοβιτς και παρουσιαστήκαμε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Παίζοντας με πάθος και δύναμη στην άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μία νεανική ομάδα και εκεί πρέπει να στηριχθούμε, στην καλή μας άμυνα, για να είμαστε πιο εύστοχοι, λιγότεροι αγχωμένοι και θα έχουμε περισσότερο ρυθμό»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Αρκαδικός έχει ίσως την δυσκολότερη αποστολή παίζοντας στο Ιβανόφειο με τον Ηρακλή. Ο Σουρλής λέει για αυτό το παιχνίδι «Δουλειά μας είναι να κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός. Θα πάμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι στα ίσια και ότι μπορούμε να κερδίσουμε από αυτό το ματς είναι καλό για μας»

Σταυρός Κουκάκης

Ειδήσεις: