Για τέσσερα χρονια ο Βίλτσες στον Αστέρα

Για τέσσερα χρονια ο Βίλτσες στον Αστέρα

Ιούλιος 12, 2009 - 20:07

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Λούκας Ντάνιελ Βίλτσες, ο οποίος αγωνίζεται, τόσο στη θέση του αριστερού χαφ, όσο και ως οργανωτής του παιχνιδιού. Ο παίκτης αποτελούσε τον διακαή πόθο της ομάδας, η οποία τον «έδεσε» με συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Βίλτσες γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1983 στο Λα Πλάτα, έχει ύψος 1.72 και ζυγίζει 65 κιλά. Στον Αστέρα ήρθε από την Ταγέρες Κόρντομπα (29 συμ/χες-3 γκολ), στην οποία είχε υπάρξει συμπαίκτης με την άλλη φετινή μεταγραφή του Αστέρα, τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Εστουντιάντες (16 συμ/χες), στην Τίγκρε (51 συμ/χες-4 γκολ) και στην Σαν Μάρτιν (26 συμ/χες-1 γκολ) .

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με «οικογενειακό διπλό» σήμερα το απόγευμα. Για την Κυριακή, ο προπονητής του Αστέρα κ. Γκόμες έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να ξεκουραστούν εν όψει της αναχώρησης για το Καρπενήσι.

Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το πρωί της Δευτέρας, όπου θα γίνει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ξεκινάνε οι προπονήσεις της ομάδας νέων

Την Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 5 μ.μ. θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας νέων (U-21) του Αστέρα, όπου θα τους δοθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Την Τρίτη 14 Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη 15 Ιουλίου θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), υπό την τεχνική καθοδήγηση του Πορτογάλου προπονητή Οράσιο Γκονσάλβες και του γυμναστή Χρήστου Νικολάου.

Ειδήσεις: