Βλάχος: «Να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα»

Βλάχος: «Να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα»

Δεκέμβριος 17, 2009 - 19:24

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας να δίνει ιδιαίτερο βάρος στο θέμα της τακτικής και της ανάπτυξης παιχνιδιού.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ θα συνεχιστεί το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, όταν δηλαδή ο προπονητής του Αστέρα ανακοινώσει την αποστολή του παιχνιδιού.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Αστέρα, με τους Καρντόσο, Νταμόντε, Ζεάν Κάρλος να ακολουθούν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, την απουσία του Ουριμπάρι από το Κυριακάτικο παιχνίδι (λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη) και φυσικά τον Ρίος, που βρίσκεται στην Αργεντινή συνεχίζοντας το δικό του πρόγραμμα θεραπείας.

Παρόλα αυτά, υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα συνεχίζεται ικανοποιητικά η διάθεση των εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα.

Μιλώντας για το παιχνίδι ο τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε «Είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη και σπουδαία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Τη σεβόμαστε όπως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, πόσο μάλλον μία ομάδα που η ιστορία και η ταυτότητα του συλλόγου είναι γνωστά σε όλους παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.

Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Όλοι οι παίκτες μας πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα. Πιστεύω πώς αν οι παίκτες κάνουν αυτά που γνωρίζουν στο γήπεδο, τότε η τελική έκβαση του παιχνιδιού θα είναι πολύ καλή για μας.

Σε αυτή την προσπάθεια μας, θα ήθελα να καλέσω τους φίλους του Αστέρα στο γήπεδο, προκειμένου να βοηθήσουν τους παίκτες και την ομάδα. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους»

Ειδήσεις: