Βλάχος: «Κοιτάξτε να πάρετε αυτό που σας αξίζει»

Βλάχος: «Κοιτάξτε να πάρετε αυτό που σας αξίζει»

Δεκέμβριος 08, 2009 - 20:44

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και πριν την προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στους παίκτες του.

Ξεκινώντας την ομιλία του έκανε έντονες παρατηρήσεις για κάποια πράγματα που διαπίστωσε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και συνέχισε «Μία ομάδα που έχει σε καλή μέρα μόνο τους πέντε ποδοσφαιριστές της, δεν μπορεί να κερδίσει. Ωστόσο, για να δείτε τις πραγματικές σας δυνατότητες, είχατε τις ευκαιρίες να καθαρίσετε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο, είχαμε δύο δοκάρια, αλλά δεν υπάρχει τύχη στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει» θέλοντας να φέρει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους για να ολοκληρώσει την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά «Πιστεύω σε σας, αλλιώς δεν θα ήμουνα εδώ. Εσείς προδίδετε και δεν δικαιώνετε τους εαυτούς σας, τουλάχιστον από αυτά που βλέπω εγώ καθημερινά τον 1,5 μήνα που βρίσκομαι μαζί σας. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κοιτάξτε πώς θα πάρετε αυτό που σας αξίζει και όχι αυτό που θα σας δώσω εγώ»

Στη σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Μαρσελάο που έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, ο Καρέρα που χτύπησε στη μέση του και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και ο Ρίος που πήρε άδεια να μεταβεί στην Αργεντινή για οικογενειακούς λόγους.
Τέλος, στην Τρίπολη βρίσκεται από σήμερα ο Κροάτης ποδοσφαιριστής Γκόραν Λιουμπόγεβιτς που τις επόμενες ημέρες θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Αστέρα.

Ειδήσεις: