Βλάχος: «Είμαστε πανέτοιμοι»

Βλάχος: «Είμαστε πανέτοιμοι»

Ιανουάριος 03, 2010 - 22:22

Συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι πρωταθλήματος στη Λάρισα με το Βαγγέλη Βλάχο να αντιμετωπίζει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς βλέπει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ετοιμοπόλεμους και σε καλή κατάσταση.

Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας, ενώ δόθηκε έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι της Τρίτης.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί (10.30 π.μ.) ενώ αμέσως θα ανακοινωθεί από τον Έλληνα τεχνικό η αποστολή για το πρώτο παιχνίδι του 2010.

Για το παιχνίδι στηΛάρισα μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος «Πρώτα από όλα εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Όσον αφορά το παιχνίδι της Τρίτης δηλώνουμε πανέτοιμοι για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Είναι… πονοκέφαλος για μένα, διότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και σε καλή κατάσταση.

Θέλω να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό για τον αντίπαλο και να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Έχουμε υποχρέωση όμως, απέναντι στους εαυτούς μας και στους οπαδούς μας να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να φέρουμε σε πέρας μία ακόμα δύσκολη αποστολή»

Ειδήσεις: