Από όλα είχε ο… μπαξές - Με Ηλυσιακό στο Κύπελλο

Από όλα είχε ο… μπαξές - Με Ηλυσιακό στο Κύπελλο

Σεπτέμβριος 05, 2009 - 20:13

Από όλα είχε… ο μπαξές στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έτρεξαν πολύ, έκαναν ασκήσεις για δύναμη, ενώ για αρκετή ώρα ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και τακτικής, ενώ δεν έλειψαν στο φινάλε του προγράμματος συνεχόμενα «διπλά» στο γήπεδο.

Όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρόν και έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση στην προπόνηση και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αστέρας παραμένει ο τραυματίας Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Για την Κυριακή ο Μάριο Γκόμες έχει προγραμματίσει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την Δευτέρα το πρωί (09.00 π.μ.)

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης, ο Αστέρας έμαθε τον αντίπαλό του στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό στις 28 Οκτωβρίου.

Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ, που σημαίνει ότι εκτός από την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, αν χρειαστεί θα υπάρχει παράταση και η διαδικασία των πέναλτι.

Ο Αστέρας που πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηλυσιακού θα προκριθεί στις δεκαέξι ομάδες του θεσμού για μία ακόμα χρονιά.

Στην εθνική παίδων Κλαπής, Κυριακάκος

Παράλληλα με την ανδρική ομάδα και τη συμμετοχή της για τρίτο χρόνο στη Σούπερ Λίγκα, γίνεται πολύ καλή δουλειά και στα φυτώρια του Αστέρα, καθώς μετά την κλήση του Λεωνίδα Αργυρόπουλου στην εθνική ελπίδων, κλήθηκαν για προπονήσεις με την εθνική παίδων δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Ο λόγος για τους Κώστα Κλαπή και Αλέξανδρο Κυριακάκο (1994 γεννηθέντες)

Ειδήσεις: