Ανοίγει... "θέση" στη Νέα Δημοκρατία μετά την εκλογή του Α. Λυκουρέντζου στην θέση του Γενικού Γραμματέα

Ανοίγει... "θέση" στη Νέα Δημοκρατία μετά την εκλογή του Α. Λυκουρέντζου στην θέση του Γενικού Γραμματέα

Ιούλιος 02, 2010 - 11:43
4 σχόλια

Ο νέος Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εθνικές εκλογές θα "μετακομίσει" στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και σε εκλόγιμη θέση.
Κερδισμένοι γι΄αυτό θα πρέπει να θεωρούνται οι Δημήτρης Κωτόπουλος και Χαράλαμπος Αποσκίτης οι οποίοι είχαν τερματίσει στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στις προηγούμενες εκλογές.

Για τον Δημήτρη Κωστόπουλο δεν γνωρίζουμε αν είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές αλλά ο Χαράλαμπος Αποσκίτης θα διεκδικήσει σίγουρα μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Άλλωστε προέρχεται όπως και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος από τα σπάχνα της Νέας Δημοκρατίας αφού υπήρξε μέλος της ΟΝΝΕΔ και της φοιτιτικής παράταξης ΔΑΠ.

Σπύρος Διαμαντόπουλος

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

καλό αυτό μετα τον ανδρέα θα βγεί και ενας νέος πολιτικός όπως ο αποσκίτης.κουραστήκαμε με τατούλη και ειδικά με τον κωστόπουλο.αποσκίτης η νέα ανερχόμενη δύναμη.οι πιο έντιμοι πολιτικοί στην αρκαδία ανδρέας και χαράλαμπος.

Δεν είναι θέμα εντιμότητας.. απλά έχουμε κουραστεί με τους ίδιους και τους ίδιους! όπως απο την άλλη πλευρά... απο παιδί θυμάμαι ένα Ρέππα να βάζει συνέχεια... και οι ίδιοι οι πράσινοι τον έχουν βαρεθεί. Ήρθε καιρός για νέους ανθρώπους. Αξιόλογος και νέος είναι και ο Κοντοζαμάνης.

για τον ίδιο λογω βγηκε και ο... κωνσταντινόπουλος κύριοι.. απλά είχαν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια... δεν θα σχολιάσω το πόσο ικανός ή εντιμος είναι κάποιος .. απλά ειναι ανάγκη για νέα πρόσωπα.

lypamai poy tha sasa apogohteysw, alla o lykoyretzos dhlwse hdh oti tha einai ypopshfios sthn arkadia kai oxi sto epikrateias!!!!!!!!!!! de xairomai gi ayto alla einai sigouro oti to dhlwse!