Έχασαν οι νέοι στην Κομοτηνή…

Έχασαν οι νέοι στην Κομοτηνή…

Δεκέμβριος 06, 2009 - 15:13

Η ομάδα νέων του Αστέρα ηττήθηκε στην Κομοτηνή από την αντίστοιχη ομάδα του Πανθρακικού με 2-0, αφού η τύχη του γύρισε την πλάτη. Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε πολλές ευκαιρίες με σουτ μέσα από την περιοχή τα οποία έφυγαν άουτ, αλλά δυστυχώς ήρθαν από την άλλη πλευρά.

Στο 17', ο Πανθρακικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του, πολύ καλού, Μπέλεκ. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών ανοίγοντας το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματά του αλλά και της ομάδας του. Η συνέχεια ανήκε στον Αστέρα, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, χωρίς όμως να τα καταφέρει

Πανθρακικός: Μπουτσακτσή, Μαυρομάτης, Καρτσάμπας, Μετετζίδης, Σταματόπουλος, Αρσανίδης, Ευφραιμίδης, Γωνιάδης, Μπέλεκ, Αμέτ, Πασχάλης.

Αστέρας Τρίπολης: Μπραϊμλάρι, Φιλάι, Κίτσος, Μανιφάδας, Μπακιρτζίδης, Κολιός, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπακασέτας, Τσουμάγκας, Καράμπελας. Έπαιξαν ακόμα και οι: Δεσπολάρι, Δεϊμέζης, Ξεροβάσιλας, Καββαδίας, Μιχαλόπουλος, Συμεωνίδης, Ζώης)

Ειδήσεις: