Έτοιμος ο Ζεάν Κάρλος

Έτοιμος ο Ζεάν Κάρλος

Οκτώβριος 08, 2009 - 21:56

Ακόμα μία προπόνηση έγινε χθες το πρωί στο γήπεδο του Αστέρα και ο Μάριο Γκόμες είδε για τελευταία φορά τον Ζεάν Κάρλος να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς από αύριο ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα μπει μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Προπόνηση με τον Αστέρα δεν έκανε σήμερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται στην Τρίπολη, αλλά προπονείται με την εθνική ελπίδων που αύριο θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εκπροσώπησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος που δήλωσε: «Η αναμέτρηση με την Πορτογαλία είναι δύσκολη, καθώς οι αντίπαλοί μας έχουν πολύ καλή ομάδα. Για να πάρουμε τη νίκη οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και σε συνδυασμό με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο».

Ειδήσεις: