Έκλεισε στην Λάρισα ο Αμπάρης

Έκλεισε στην Λάρισα ο Αμπάρης

Ιούνιος 30, 2010 - 11:00

Στη Λάρισα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Αμπάρης για τα επόμενα 2 χρόνια όπως δήλωσε η Θεσσαλική ομάδα.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε στο επίσημο site της ΑΕΛ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ΑΕΛ, μιας ομάδας που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεωρώ την ΑΕΛ μεγάλη ομάδα και λόγω τίτλων και διακρίσεων, αλλά και λόγω δυναμικής κόσμου».

Εξήγησε, επίσης, πως «στην απόφασή μου μέτρησε πολύ η προσέγγιση από την πλευρά των διοικούντων και φυσικά η προοπτική του νέου γηπέδου. Δεν θα έχουν πολλοί Έλληνες συνάδελφοί μου το προνόμιο να παίζουν σε ένα τέτοιο χώρο. Θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και πραγματικά περιμένω με ανυπομονησία για τη στιγμή που θα τη ζήσω».

Προερχόμενος από μια άγονη σεζόν χωρίς συμμετοχές στον Αστέρα Τρίπολης η μεταγραφή στην ΑΕΛ είναι για τον Γιώργο «μια ευκαιρία να αναγεννηθώ ποδοσφαιρικά. Είναι ένα ξεχωριστό βήμα στην καριέρα μου, ένα νέο ξεκίνημα. Το περιβάλλον της ποδοσφαιρικής Λάρισας είναι πολύ ξεχωριστό - αυτό εισέπραττα τουλάχιστον όλα αυτά τα χρόνια ως αντίπαλος - και νιώθω ότι σε έναν ποδοσφαιριστή δίνει κίνητρο και ώθηση να βγάλει μέσα στο γήπεδο το 100% των δυνατοτήτων του. Πιστεύω ότι η αποχή ενός χρόνου από τους επίσημους αγώνες δεν θα με επηρεάσει. Όλο αυτό το διάστημα δούλευα σκληρά για να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο και να είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ ανά πάσα στιγμή».

Σπύρος Διαμαντόπουλος

Ειδήσεις: