«Αποστολή εκτός έδρας» για Αρκαδικό - «Ζωντανή» μετάδοση από Λαγκαδά

«Αποστολή εκτός έδρας» για Αρκαδικό - «Ζωντανή» μετάδοση από Λαγκαδά

Δεκέμβριος 02, 2009 - 23:57

«Αποστολή εκτός έδρας» ήταν μία από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και την επιτυχία (βλέπε ροζ φύλλο αγώνα νικητή) είναι που θα αναζητήσει το Σάββατο (5.30 μ.μ.) ο Αρκαδικός, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του φετινού πρωταθλήματος όπως είναι του Λαγκαδά.

Στον Αρκαδικό σκέφτονται τη νίκη, που θα καθιερώσει πλέον την ομάδα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό που προέχει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να επικρατήσουν χαμηλοί τόνοι και αυτοσυγκέντρωση, καθώς μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί το παιχνίδι στο κλειστό γήπεδο του Λαγκαδά.

Ωστόσο, μετά τη νίκη επί του Ίκαρου/Έσπερου την προηγούμενη εβδομάδα, η ψυχολογία στις τάξεις του Αρκαδικού είναι καλή και όλοι πιστεύουν στις δυνατότητες των παικτών για μία ακόμα σημαντική εκτός έδρας επιτυχία.

Στο κλειστό γήπεδο του Λαγκαδά ο Αρκαδικός καλείται να φέρει σε πέρας μία «αποστολή εκτός έδρας» και παράλληλα να αποδείξει με τη σειρά του πώς χαρακτηρίζεται δικαιολογημένα, ως μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος.

Στον Λαγκαδά ξεκινάει επίσης μία πεντάδα αγώνων που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται «φωτιά» αφού η ομάδα του Γιάννη Σμυρνιώτη θα αντιμετωπίσει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου τους παρακάτω αντιπάλους: Λαγκαδάς (εκτός), Ολυμπιάδα Πατρών, Ν. Ήστ (εντός), Ηρακλής (εκτός) και Ίκαροι Σερρών (εντός).

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης μαζί με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία του Αρκαδικού Μπάμπη Αλεξόπουλο, Γιάννη Καστρίτη έχουν παρακολουθήσει τα σχετικά βίντεο καταγράφοντας τα ατού των αντιπάλων τους και παράλληλα καταστρώνουν τα πλάνα τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ο Λαγκαδάς διαθέτει πολύ καλή έδρα και ένα καθαρά ομαδικό στυλ και νοοτροπία, στοιχεία βασισμένα στη φιλοσοφία του προπονητού Γιώργου Σιγάλα με ότι αυτό συνεπάγεται: Μεγάλη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν τα παρατάει ποτέ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι κέρδισε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο κρατώντας την φύσει και θέσει επιθετική ομάδα του ΟΦΗ στους 62 μόλις πόντους (ΣΣ το ίδιο είχε πετύχει και ο Ίκαρος/Έσπερος την προηγούμενη εβδομάδα)!

Κοινό σημείο αναφοράς των δύο ομάδων, που βρίσκονται για πρώτη φορά αντιμέτωπες στην ιστορία τους, είναι ο Γιάννης Μάνος, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Αρκαδικό (στον οποίο συνέβαλλε τα μέγιστα στις δύο ανόδους από την Γ’ Εθνική κατηγορία στην Α2) όταν αποχαιρέτισε τον Ερμή Λαγκαδά!

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης κοντά στην προσπάθεια του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία θα μεταδώσει απευθείας το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 5.30 μ.μ. τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Ερμή Λαγκαδά στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Στην περιγραφή του παιχνιδιού θα είναι ο αθλητικός συντάκτης του σταθμού Σταύρος Κουκάκης.

Ειδήσεις: